ZAVIRITE U RASKOŠAN DOM IVANE I MARKA VULETE: Od Novog Sada napravili svoj RAJ, a zbog ovog detalja u dvorištu svi im ZAVIDE! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

23.08.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko i Ivana Vuleta žive u Novom Sadu i tamo su napravili pravu oazu mira.

ZAVIRITE U RASKOŠAN DOM IVANE I MARKA VULETE: Od Novog Sada napravili svoj RAJ, a zbog ovog detalja u dvorištu svi im ZAVIDE! (FOTO)

Foto: Starsport

Ivana Španović i Marko Vuleta

Šampionka Ivana Vuleta ponovo je učinila Srbiju ponosnom, osvojila je zlato na Svetskom prvenstvu u Budimpešti i postala rekorderka u skoku u dalj. Na putu ka njenom velikom uspehu podržao je i suprug Marko Vuleta koji je inače fitnes instruktor. On je završio DIF, a stečeno znanje deli i putem društvenih mreža.

Venčali su se pre dve godine na ranču u Umčarima, a tada goste je zabavljala pevačica Edita Aradinović, a slavlju su prisustvovale Ivanine kolege i njen trener Goran Obradović.

- Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim - rekla je Ivana o mužu jednom za medije.

Danas oni žive u Novom Sadu, u bajkovitoj kući sa pogledom na Dunav i Petrovoradin. Ograđena je velikom ogradom kako bi se opustili i uživali. 

Ona je nekada delila fotografije kako uživa u svom dvorištu i trenira, a ima maksimlanu privatnost. Iza nje je bazen gde Ivana sigurno povremeno odmara sa suprugom.

Takođe, da bi se Marko posvetio svom poslu u kući ima kancelariju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

On je iz još jednog ugla pokazao kako izgleda njihovo prostrano dvorište.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

Jednom zabavnom fotografijom pokazali su kako vežbaju zajedno. Dok se Marko "muči", Ivana čita knjigu na njegovim leđima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading