NAJVEĆA LATINO DIVA I BEN AFLEK SLAVE PRVU GODIŠNJICU BRAKA: Dženifer je objavila OVE stihove pesme i rasplakala sve jer su samo njemu posvećeni! (FOTO)

Autor: M.O.

Lifestyle

22.08.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihova ljubav je pobedila sve.

NAJVEĆA LATINO DIVA I BEN AFLEK SLAVE PRVU GODIŠNJICU BRAKA: Dženifer je objavila OVE stihove pesme i rasplakala sve jer su samo njemu posvećeni! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Godinama najpopularniji par i kada nisu bili zajedno, jesu Ben Aflek i Dženifer Lopez. Sada su oduševili mnoge jer su juče proslavili svoju prvu godišnjicu braka

Ona je podelila fotografije sa venčanja koje nisu poznate javnosti, sa njihovog venčanja koje je bilo vredno 400.000 dolara. 

Dženifer je posvetila svom mužu stihove, a naziv pesme nosi "Dragi Bene".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

 

Ovo je jedna od devet prijavljenih pesama koje Dženifer planira da objavi navodno u toku ove godine.

Lopez je objavila prvi deo pesme, "Dragi Bene",  na svom albumu "This Is Me... " iz 2002. godine, dok se njihova veza završila dve godine kasnije.

Podsetimo se, oni bili bukvalno na korak do venčanja i par sati pre same ceremonije on ju je ostavio ispred oltara. Njihova ljubavna priča puna je uspona i padova, ali očigledno sa srećnim krajem.

 

 

Zbog velike pažnje medija u vezi s našim venčanjem, odlučili smo da ga odložimo”, naveli su Džej Lo i Ben Aflek u zajedničkom saopštenju u septembru 2003, samo nekoliko dana pre zakazane romantične proslave ljubavi u Santa Barbari. 

Posle bolnog raskida su se nakon 20 godina su se pomirili i venčanli!

Omiljeni holivudski par “Benifer” kako su ih od milja zvali - obeležio je zlatnu eru 2000-ih godina. Par je bio u ljubavi od 2002. do 2004. godine, a Ben je čak i zaprosio glumicu 2003. godine ružičastim dijamantskim prstenom od 6 karata. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading