DIJANA PREKRŠILA PRAVILO KOJE JE JELENA POSTAVILA? U kući Đokovića deca se hrane isključivo na jedan način, NEMA popuštanja!

Autor:

Lifestyle

22.09.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deca Novaka i Jelene Đoković su potpuno na biljnoj ishrani, a prženje je strogo zabranjeno.

DIJANA PREKRŠILA PRAVILO KOJE JE JELENA POSTAVILA? U kući Đokovića deca se hrane isključivo na jedan način, NEMA popuštanja!

Foto: Tanjug/AP, www.profimedia.rs

Jelena Đoković je zajedno sa suprugom Novakom na veganskoj ishrani, a više puta je isticala da je to zajednička odluka, odnosno da niko nikoga nije naterao na to.

- Novak nije postao vegan pod mojim uticajem. Novak je najbolji na svetu, on je single champion, sam je na terenu, ne može njega neko da natera na nešto. Mi smo tim i to je jako bitno da kažem, nisam ja njega terala na nešto niti je on mene. Zajedno smo istraživali. On je prvi krenuo na veganstvo - rekla je Jelena u emisiji na "K1 Televiziji".

Mnoge zanima kako se porodično hrane, o čemu je ona i govorila još tokom karantina 2020. godine. Jedno od najčešćih pitanja je kakvu ishranu imaju  Stefan i Tara:

- Stefan je imao normalnu ishranu sa mesom i ribom prvih godinu i po dana, a onda je prešao na biljnu ishranu i mnogo se dobro oseća, zdrav je, a Tara je od početka do kraja, samo na biljnoj ishrani, hvala Bogu nikada nismo imali problema sa njenim zdravljem. Deca su potpuno na biljnoj ishrani, bez ikakvih problemčića, jedu krompire kao ludi i krastavce i šargarepe. Dosta im dajem i smutije i zeleniš, sve to izblendam, neka deca su geniji i odmah sve jedu, moja deca ne jedu još zelene salate, ali ne paničim jer im to dajem kroz suplementaciju ili šejkove. I ne pržimo, već kuvamo, jedu kuvani krompir ili pire - objasnila je Jelena.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković sa ćerkom Tarom

Kada je Stefan bio mali, Jelena je pričala o tome i kakve mu kašice sprema.

- Pire od banane i avokada je uvek dobro rešenje - objasnila je Jelena i istakla da hranu zasladi, kada je potrebno, medom, rogačem u prahu, sirupom agave, javorovim sirupom.

- Volim sve da spremim uveče jer je moj mališan jutranja ptičica puna energije čim se probudi. Zato planiram jutarnje obroke za sve nas u večernjim satima. Potrebno mi je pet minuta - govorila je Jelena i savetovala drugima da se igraju sastojcima, dodajući da ukusna hrana ne mora da bude prerađena, već to može biti sveža i zdrava.

Ipak, kao i sva deca i oni požele neke slatkiše te se niko nije iznenadio kada je Dijana, Novakova majka, istakla da joj unuci traže "prave palačinke".

- Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje "Bako spremi nam palačinke!", pa se onda nadmećemo: "Koje ćete, bezglutenske ili normalne". Stefan kaže: "Bako normalne, pusti te bezglutenske" - rekla je ona jednom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading