IZABERITE JEDNU KARTU I SAZNAJTE ŠTA ĆE VAM SE DESITI U MARTU: Jedna označava novi POSAO, druga KRAJ lošeg života!

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

07.03.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od ovih je baš vaša karta.

IZABERITE JEDNU KARTU I SAZNAJTE ŠTA ĆE VAM SE DESITI U MARTU: Jedna označava novi POSAO, druga KRAJ lošeg života!

Foto: shutterstock

shutterstock

Svi mi težimo u dubini duše da znamo šta nas očekuje u budućnosti. Iako većinom pustimo da stvari idu onako kako "mora", nekada je zanimljivo znati nešto pre vremena. 

Izaberite jednu kartu i saznajte šta vas očekuje ovog meseca:

Republika

Foto: shutterstock

Izaberite jednu od ove tri karte

Karta broj jedan

Ukoliko ste se odlučili za ovu kartu, pred vama je period u kojem ćete biti uključeni u realizaciju značajnog projekta, verovatno u saradnji sa osobom koja je u znaku Vodolije. Očekuje se da će rezultat ovog projekta biti od velike koristi, kako vama lično, tako i drugim ljudima. U narednim nedeljama, osećaćete se veoma samouvereno, što će uticati i na ljude oko vas. Nova ponuda za posao je tu. Ipak, važno je zadržati skromnost, uprkos osećaju da vam sve ide od ruke.


Karta broj dva

Ako ste odabrali ovu kartu, to ukazuje na to da nema problema u tome da pokažete svoju pravu ličnost pred drugima, bez suvišnog pretvaranja. U ovom periodu, osećate snažnu želju za promenom, ali shvatate da je ostvarenje moguće jedino ukoliko se usudite da preuzmete određeni rizik koji vas možda plaši.

Karta broj tri


Ukoliko vas je privukla ova karta, to ukazuje kraj lošeg ciklusa. Imali ste jako loš period, ali napokon je vašoj lošoj karmi došao kraj. Uskoro vam slede samo lepe vesti i dobra energija. Recite zbogom suzama, vaše vreme sledi. Najgore od svega što može da se desi, jeste da ne prihvatite ovu promenu i nastavite loš period. Sreća je tu, prepoznajte je!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading