OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI ĆE RASKINUTI U JANUARU: Na njima je TEŠKA odluka da li će ostati ili OTIĆI!

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

11.01.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi im težak period.

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI ĆE RASKINUTI U JANUARU: Na njima je TEŠKA odluka da li će ostati ili OTIĆI!

Foto: shutterstock

Koliko god da smo zaljubljeni, astrolozi ističu da će pojedini horoskopski znakovi raskinuti baš ovog januara. Iako se mnogi trude da njihove veze opstanu, vreme je za neki novi život i neke nove ljude. 

Znakovi koji će raskinuti u januaru

Republika

Foto: Shutterstock

Nekim ljubavnim vezama je vreme da se završe

 

BIK 

Koliko god da vam je teško da priznate, više niste zaljubljeni u osobu sa kojom ste. Ne treba da se osećate da joj nešto dugujete jer je vaše vreme jednostavno prošlo. Shvatićete da morate prekinuti sa osobom koja vas više ne ispunjava. Mi smo ti koji upravljamo našim životima te sami ćemo odlučiti da li ćemo ostati sa osobom koja nije "ta" za nas. 

JARAC

Još uvek ste u vezi sa osobom u toj takozvanoj "romantičnoj" vezi, iako ste još prošlih meseci planirali da je napustite. Nešto će vam samo "kliknuti" i shvatićete da vam tu više nije mesto. Idealizovali ste i forsirali stvari u kojima se ne osećate sasvim sigurno i lepo. Prvo će vas uhvatiti panika jer ćete shvatiti da je sve "ili - ili". Ipak, šta god da odlučite, neće biti toliko loše za vas jer je ovo jedini odnost koji je okej. Samo ćete zauvek varirati u glavi, ostati ili otići. 

VODOLIJA 

Iako na početku godine niste imali ideju o tome da raskinete, shvatićete uskoro da se osećate usamljeno i slomljeno. Više ne volite osobu u koju ste se zaljubili i to je jednostavno tako. Vi ste oduvek bili osoba koja čini korak da promeni stvari iako je ta promena teška, ona je neizbežna. Vrlo je moguće da će vam se posle raskida pojaviti osoba koja će vas itekako zaintrigirati i simpatisati. Opet, na vama je da li ćete tako brzo ući u novu vezu ili ćete neki period biti sami sa sobom. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading