RUSKI ASTROLOG OTKRIVA NAJGORE MESECE ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK 2024. GODINE: Tada ćete biti na udaru SUDBINE, pazite se!

Autor: N.J.

Lifestyle

24.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za jedan znak najteži period je tek krajem sledeće godine.

RUSKI ASTROLOG OTKRIVA NAJGORE MESECE ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK 2024. GODINE: Tada ćete biti na udaru SUDBINE, pazite se!

Foto: shutterstock

Svaki horoskopski znak imaće svoj najgori period sledeće godine. Tada bi trebalo da budete posebno oprezni. Ruska astrološkinja Julija Nikolajeva otkriva koji su meseci najizazovniji za svaki znak Zodijaka u godini koja je pred nama. Prema njenim predviđanjima, februar i mart će biti posebno nepovoljni periodi, pa ukoliko verujete u uticaj zvezda, vreme je da se pripremite na moguće udarce sudbine.

OVAN - Izazovi u julu

Prema Juliji Nikolajevi, Ovnovi bi trebalo da budu oprezni u julu, posebno kada je reč o komunikaciji u ličnim odnosima. Upozoreni su da nesuglasice mogu dovesti do velikih nevolja.


BIK - Izazov u decembru

Astrološka predviđanja nagoveštavaju da će se niz neuspeha sručiti na Bika tek krajem naredne godine, odnosno u decembru 2024. Savetuje im se da posvete više vremena sebi kako bi imali emocionalne i mentalne snage za prevazilaženje teškoća.

Foto: pixabay.com

Astrološka predviđanja nagoveštavaju da će se niz neuspeha sručiti na Bika


BLIZANCI - Nepovoljan period u junu

Najteži period za Blizance dolazi početkom leta, odnosno u junu. Problemi će postati njihov stalni pratilac u gotovo svim oblastima života, te se savetuje veća pažnja u delima i rečima kako bi se izbegle negativne posledice.

RAK - Sučeljavanje sa surovom realnošću u martu

Rakovima sledi izazovan period u martu, gde će se suočiti sa surovom realnošću koja nije uvek prijatna. Važno je da pažljivo razmotre sve svoje postupke.

LAV - Najnesrećniji mesec u aprilu

Prema astrološkim prognozama, Lavovi će se suočiti sa najtežim izazovima u aprilu, posebno kada je reč o finansijskim ulaganjima. Savetuje im se da budu obazrivi i pažljivi prema svojoj drugoj polovini.

DEVICA - Teškoće u avgustu

Iako Devicama neće smetati karijera ili novac, avgust će biti veoma težak za njih u romantičnoj sferi. Savetuje im se da razmotre svoje ponašanje i odnos prema partneru.

VAGA - Unutrašnje poteškoće u februaru

Vage će se suočiti sa poteškoćama već u februaru 2024. godine, koje će biti koncentrisane unutar njih samih. Važno je da prate svoju intuiciju i da ne stvaraju probleme tamo gde ih nema.

Foto: shutterstock

Vage će se suočiti sa poteškoćama već u februaru 2024. godine


ŠKORPIJA - Teškoće u junu

Prema astrološkim prognozama, jun će za Škorpije biti posebno težak. Savetuje im se da potraže podršku u bliskim rođacima ili prijateljima kako bi prevazišli neuspehe.

STRELAC - Loš period u septembru

Za Strelca je septembar veoma loš mesec. Upozoravaju se da ne odustaju od svojih ciljeva, uprkos izazovima sa kojima će se suočiti.

JARAC - Nesrećan februar

Astrološka predviđanja ukazuju da će februar biti nesrećan mesec ne samo za Vage, već i za Jarčeve. Oprez se preporučuje prilikom vožnje i putovanja, kako bi se izbegle potencijalne nezgode.

VODOLIJA - Izazovi u maju

Najteži mesec za Vodolije biće maj, gde bi njihovi planovi mogli biti poremećeni.

RIBE - Neprijatan period u martu

Ribe će se suočiti sa teškoćama u martu, posebno kada je reč o impulsivnim finansijskim odlukama koje bi mogle rezultirati gubitkom novca.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading