DANAS U 17H PROMENU ĆE OSETITI CELA SRBIJA! Za OVE ljude VIŠE NIŠTA neće biti isto, sve se menja iz korena!

Autor: N.J.

Lifestyle

06.12.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhvatiće vas nespremne.

DANAS U 17H PROMENU ĆE OSETITI CELA SRBIJA! Za OVE ljude VIŠE NIŠTA neće biti isto, sve se menja iz korena!

Foto: Shuttestock

Mesec ulazi u Vagu oko 17 časova, donoseći promene za pripadnike znakova Vage, Blizanaca i Vodolije. Ova tranzicija donosi sa sobom duboku osetljivost prema ravnoteži, lepoti i harmoniji. Osobe sa ovim položajem Meseca često imaju izražen osećaj za estetiku i umetnost, teže ka uspostavljanju harmonije u svojim odnosima i izbegavanju konflikata.

Mir

Vaga je simbol ravnoteže, a Mesec u ovom znaku naglašava potrebu za sklapanjem mira i traženjem skladnih rešenja. Ovi pojedinci teže ka pravednosti i često se trude da se izraze na način koji neće narušiti harmoniju. Odnosi su im veoma važni, a sklapanje kompromisa ključno je za njihovo osećanje unutrašnjeg mira.

Osećajnost

Osobe sa Mesecom u Vagi često su socijalne i emotivno osećajne, težeći ka uspostavljanju harmonije u svojim odnosima. Imaju izraženu sposobnost empatije prema drugima, ali ponekad mogu biti nesigurni u svoje odluke zbog preteranog razmatranja svih opcija pre donošenja konačne odluke.

Foto: shutterstock

Osobe sa Mesecom u Vagi su osećajne


Umetnički izražaj

Osetljivost na lepotu i estetiku često vodi ove osobe ka umetničkom izražavanju, bilo da se radi o slikarstvu, muzici, plesu ili drugim oblicima kreativnosti. Uživaju u estetski prijatnim stvarima i okruženjima, te često teže ka stvaranju ili uživanju u spoljašnjim prijatnim stvarima.

Unutrašnji konflikti i balans

Međutim, ova pozicija Meseca može dovesti do unutrašnjih konflikata između želje za ravnotežom i osećaja nesigurnosti u vezi sa donošenjem odluka. Važno je da osobe sa Mesecom u Vagi nauče da pronađu balans između razmišljanja o drugima i svojim ličnim potrebama kako bi postigli unutrašnju harmoniju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading