POLOŽAJ MESECA U HOROSKOPU UTIČE NA ZDRAVLJE SVAKOG ZNAKA: Astrolog otkriva ko će se BORITI sa zdravstvenim problemima

Autor: N.J.

Lifestyle

06.10.2023

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Položaj Meseca uticaće na svaki horoskopski znak.

POLOŽAJ MESECA U HOROSKOPU UTIČE NA ZDRAVLJE SVAKOG ZNAKA: Astrolog otkriva ko će se BORITI sa zdravstvenim problemima

Foto: shutterstock

Žena predviđa sudbinu

Mesec govori mnogo o našim emocijama, a ako znamo gde je Mesec, odnosno u kom je znaku možemo tako naučiti kako da pomognemo sebi što se tiče zdravlja i emotivnog zadovoljstva.

Mesec u Ovnu

Kada je Mesec u Ovnu onda je vladar Mars. To ukazuje na probleme sa stresom, vidom, sinusima, vrtoglavicom. Važno je da se bavite fizičkom aktivnošću da biste trošili energiju.

Mesec u Biku

Vladar je Venera kada je Mesec u Biku. Tada ili osoba nema želju za hranom ili je apetit preterano otvoren. Zdravstveni problemi su mogući kada je u pitanju grlo, krajnici ili hormonski disbalans.

Mesec u Blizancima

Kada je Mesec u Blizancima onda je vladar Merkur. Obično osoba ima disajne probleme, bol u ramenima i negativne misli koje ne prestaju. To loše utiče na sliku koju imaju sami o sebi zbog čega nemaju dovoljno samopouzdanja i nesigurni su.

Foto: shutterstock

Položaj Meseca u horoskopu utiče na zdravlje

Mesec u Raku

Donosi stomačne tegobe najčešće zbog lošeg varenja i nadutosti. Takvi problemi utiču i na raspoloženje zbog čega su Rakovi negativni i neprijatni prema ljudima iz svog okruženja, piše "Najžena".

Mesec u Lavu

Daje oscilacije u pritisku zato ovi ljudi moraju redovno da spavaju i uzimaju lekove koji su im potrebni. Dešava se da kubure sa viškom tečnosti, te moraju redovno da kontrolišu zdravlje.

Mesec u Devici

Vladar je Merkur kada je Mesec u Devici. Kada je reč o ovom znaku on ima želju za slatkišima. Device su često napete kada nemaju obaveze i osećaju se loše zbog toga.

Mesec u Vagi

Vladar je Venera kada je Mesec u Vagi. Moguće su alergije na nervnoj bazi, hormonski disbalans takođe na nervnoj bazi pogotovo kada su u pitanju porodični odnosi, ali i ljubavni.

Mesec u Škorpiji

Vladar je Pluton kada je Mesec u Škorpiji što će ženama doneti ginekološke probleme. Biće moguće i upale bešike, ali i naglašena seksualnost.

Foto: Shutterstock

Kakvo će biti zdravlje svakog horoskopskog znaka

Mesec u Strelcu

Zdravstveni problemi zasnivaju se na bolestima imunog sistema najviše. Važno je voditi računa o položaju kada sedite zbog mogućih problema sa kičmom. Radite vežbe za opuštanje tela.

Mesec u Jarcu

Kada je Mesec u Jarcu, vladar je Saturn. Mogući su problemi sa zglobovima, kolenima i ekcemima. Trudite se da uvek budete lepo raspoloženi.

Mesec u Vodoliji

Vladajuća planeta Uran donosi moguće povrede i lošu cirkulaciju. Ovakve osobe često su lenje i mrzovoljne, a naravno uvek im je hladno. Negativnost se loše odražava na njihovo zdravlje.

Mesec u Ribama

Osoba ne može nikako da se poveže sa realnim životom. Ne dozvolite da sve oko vas toliko utiče na ponašanje i misli koje vam se vrzmaju u glavi. Često, Ribe beže od svojih zdravstvenih problema. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading