ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK PO JEDNA INTIMNA IGRAČKA: Evo kome šta prija u solo igri, dok oni vole čistu DOMINACIJU

Autor:

Lifestyle

21.04.2023

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće vam bolje ako izaberete igračku za intimni odnos prema vašem horoskopskom znaku.

ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK PO JEDNA INTIMNA IGRAČKA: Evo kome šta prija u solo igri, dok oni vole čistu DOMINACIJU

Foto: pixabay.com

Neki s vremena na vreme vole da se prepuste solo igri. Drugi igračke koriste da začine stvari sa partnerom. Srećan i zdrav seksualni život izvrstan je način za oslobađanje od stresa, poboljšanje mentalnog i fizičkog zdravlja i pojačavanje intimnosti. Ako birate igračku prema horoskopskom znaku veće su šanse da će sve vaše želje biti zadovoljene. Sa druge strane to je odličan način da istražite sebe kroz “solo igru”.

Ovan 

Kako su Ovnovi vatreni znakovi, definitivno nisu sramežljivi u spavaćoj sobi. Savršena igračka za Ovna je za "usta".

Bik 

Bik je poznat po tome što voli zajednička iskustva, ali ponekad se može boriti da pobegne iz svoje zone udobnosti, što dovodi do tvrdoglavosti i opreza kada isprobava nove stvari. Lisice su odličan način da počnete odnos.

Foto: Shutterstock

Skidanje čarape

Blizanci

Uzbuđenje je glavni prioritet za Blizance, a budući da su poznati po svojoj zavodljivosti, uspeće uz prave igračke.  Mali vibrator savršen je izbor jer su lagani, jednostavni za korišćenje i mogu ostaviti priličan učinak.

Rak

Rakovi su osetljivi  i sentimentalni - vole da brinu za druge i iskreni su ljubavnici, pa im je važno zadovoljstvo partnera. Za njih je najbolji vodootporni masažer jer se tako oslobađaju od stresa.

Lav

Lavovi su strastveni i pouzdani, vole da budu kreativni i izvrsni su seksualni partneri, ali i obožavaju kada su zvezde predstave. Kao znak koji se ponosi šta sve radi, igračka s dvostrukim stimulatorom savršena je opcija za Lava.

Foto: shutterstock

Muškarac ljubi ženu

Devica

Device vole da zadirkuju sve seksualne partnere, a osim što su vrlo senzualna bića, lepo im je kada odvoje vreme kako bi svom partneru (ili sebi) pružile najbolju moguću “tačku”.  Igračke kao što su bičevi i perje pomoći će da podivljaju.

Vaga

Vage su izrazito senzualne i vole uzvratiti svaki užitak koji im se pruži, što je odlično za sve partnere. Ovo ide ruku pod ruku s bilo kojom igračkom  koja vibrira, a može se dati partneru kako bi on sve kontrolisao.

Strelac

Savršena igračka bila bi ona koju njihov partner može kontrolisati - to je dildo, slično kao za Vage.

Foto: Unsplash/Toa Heftiba

Muškarac ljubi ženu u krevetu

Jarac

Dominacija je jedna stvar u kojoj oni briljiraju. Jarci se ponose svojom radnom etikom, koja ponekad može sprečiti opuštanje i odmor, zbog čega je vibrator super stvar za ovaj znak.

Vodolija

Ovaj znak najbolji je u eksperimentisanju, zato je za njih najbolje da ovaj put isprobaju neku zanimljivu pozu tokom intimnog odnosa.

Ribe

One su veoma romantičan horoskopski znak. Žele da ugode partneru, ali i sebi. Zato je u ovom slučaju najbolja igračka za dvoje kako bi uživali sa partnerom, piše "Dejli star".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading