SKANDAL: Hteli da blokiraju Ibarsku pa nokautirali policajca, Stefanović traži oštru kaznu!

Autor: Republika

Hronika

12.06.2018

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijski službenik N. J. (28) napadnut je danas oko 18,30 časova u mestu Županjac kod Lazarevca od strane nekoliko lica koja su pokušala da blokiraju Ibarsku magistralu.

RepublikaFoto: Public
Ilustracija

Pripadnici policije uhapsili su P. Ž. (1976) koji je naneo udarac u predelu lica policijskom službeniku. Po nalogu tužioca njemu je određeno zadržavanje do 48 časova i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na ovlašćeno službeno lice.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutraših poslova dr Nebojša Stefanović najoštrije je osudio napad na policijskog službenika.

- Ovakav mučki napad na policajca koji je obavljao redovnu dužnost na regulisanju saobraćaja je apsolutno nedopustiv. Zato tražim najstrožu kaznu za osumnjičenog koji se usudio da napadne policajca, jer samo tako možemo poslati jasnu poruku da će svako ko podigne ruku na policijskog službenika dobiti adekvatnu kaznu - ističe ministar Stefanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
SASA

12.06.2018 19:40

NECU DA PODRZAVAM POLITICKI ISTRUMENTALIZOVANE PROTESTE, OCIGLEDNO JE DA SU PROTESTI DOBRO ORGANIZOVANI I KOORDINISANI.

Verica

12.06.2018 19:46

Sledbenici Đilasa i Prangije ne biraju sredstava kako bi malterirali građane. Toliko su drski da nasrću i na policiju. Najstrože kazne za one koji ne poštuju zakon!

KALVARIJA

12.06.2018 19:46

Ljudi moji ove ludake neko mora zaustaviti, udarati policajca je nezamislivo i nedopustivo.

Maja

12.06.2018 19:47

Ovo je nečuveno, oštre kazne.