IZVADILI MU ZUB I TERALI GA DA JEDE IZMET: Jeziv slučaj zlostavljanja u KPZ u Valjevu

Autor:

Hronika

25.05.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u više odvojenih akcija na suzbijanju kriminala uhapsila 67 osoba, dok je protiv 129 ljudi podnela krivične prijave u redovnom postupku. Iza rešetaka se na osnovu raspisanih potraga našlo još osam osoba.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Zaplenjen je 83,1 kilogram droge, od čega je 82,8 kilograma marihuane. Otkrivene su i dve laboratorije za uzgajanje marihuane u Beogradu i Somboru. U akciji je oduzeto i 13 pušaka, 10 pištolja, kao i 287 metaka. Lisice na ruke stavljene su i dvadesetorici pljačkaša koji su zajedno sa još 42 razbojnika protiv kojih je podneta prijava ojadili 235 objekata - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Krivična prijava

Prema njegovim rečima, policija je otkrila i stravičan slučaj zlostavljanja u Kazneno-popravnom zavodu (KPZ) za maloletnike u Valjevu. Naime, trojica štićenika brutalno su se iživljavala nad jednim drugom, izvadili mu zub i terali ga da jede izmet.

Zlostavljani dečak jaukao i zapomagao dok su ga nasilnici udarali po glavi i telu

Za mučenje i zlostavljanje osumnjičeni su Ervin E. (19), Radiša G. (23) i Branislav Z. (22), protiv kojih je podneta krivična prijava u redovnom postupku.

- Trojica nasilnika su najpre psihički maltretirali štićenika KPZ, vređali ga, psovali i nazivali pogrdnim imenima. Potom su i fizički nasrnuli na njega i udarali ga po glavi i telu. Međutim, napadači se tu nisu zaustavili. Vezali su jedan kraj kanapa za njegov zub, a drugi za bravu vrata. Zlostavljani mladić je jaukao i zapomagao, na sve načine pokušavao da se odbrani, ali bezuspešno, jer su ga nasilnici i dalje mlatili. Tad su naglo povukli bravu i iščupali mu zub - priča naš sagovornik.

Bezuspešno se branio

Kako dodaje, ni tu nije bio kraj mukama pretučenog štićenika zatvora za maloletnike.

- Trojica zlostavljača su otišla toliko daleko da su terala žrtvu da jede izmet. Toliko su se iživljavali nad mladićem i maltretirali ga da su ga na kraju i istetovirali, čemu se on bezuspešno suprotstavljao, ali su nasilnici bili jači - objašnjava izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading