HAPŠENJE U NOVOM PAZARU: Vređao policajku pa izudarao dvojicu policajaca!

Autor: alo.rs

Hronika

24.05.2018

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopazarska policija uhapsila je M.M. koji je osumnjičen da je izudarao dvojicu policajaca i odredila mu zadržavanje do 48 sati.

RepublikaFoto: pixabay.com
Hapšenje u Novom Pazaru

On je, kako Alo! saznaje, najpre verbalno vređao pripadnicu saobraćajne policije koja je zatim pozvala pojačanje.

Izvor iz novopazarske policije navodi da je M.M. sedeo na terasi jednog kafića u centru grada. Ispred lokala stajala je saobraćajna policajka kojoj je M.M. počeo da dobacuje.

- To se pretvorilo u verbalni napad kojem je prisustvovao veliki broj ljudi. Koleginica se uplašila i odmah je pozvala interventnu jedinicu čiji su pripadnici stigli za minut, kaže naš izvor.

Policajci su pokušali da smire situaciju i da identifikuju napadača.

- On nije želeo da pokaže lični dokument pa su policajci pokušali da ga uhapse. Tokom hapšenja on je nekoliko puta udario dvojicu policajaca. Jedan pripadnik interventne jedinice zadobio je više udaraca u predelu glave i prebačen je na hirurgiju gde su mu rane ušivene, dok je drugi prošao sa lakšim povredama u predelu tela, kaže naš izvor.

Uhapšeni M.M. će u zakonskom roku biti priveden kod nadležnog tužioca koji će ga saslušati.

Ovim povodom reagovao je i Nezavisni policijski sindikat Srbije koji je u saopštenju osudio napad na pripadnike MUP-a i naveo da "svako ko napadne državu, usudiće se da napadne bilo koga." 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading