SILIĆ UHAPŠEN ZBOG PREBIJANJA POLICAJCA: Evo šta ga čeka!

Autor:

Hronika

23.05.2018

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Silić (27), sin Dragana Silića, vlasnika hotela "S klub" u Jakovu, koji se tereti da je brutalno pretukao policajca Sašu D. (50) i naneo mu prelom rebra i povrede glave, uhapšen je posle skoro 20 dana bekstva.

 

Silić je priveden u Tužilaštvo, gde je priznao krivicu i sklopio nagodbu. On je pravosnažno osuđen na šest meseci kućnog zatvora.

Da podsetimo, napad se dogodio 5. maja ove godine oko 22 časa pošto je policajac prigovorio Siliću jer je tatinim poršeom kajen zamalo udario njega i njegovu majku na stazi za pešake i bicikliste u Ulici omladinskih brigada na Novom Beogradu.

Prema rečima našeg izvora iz istrage, Saša D. se šetao s majkom kad je vozač poršea iznenada krenuo u rikverc. Policajac je burno reagovao i povikao: "Stani, hoćeš da nas pogaziš!" Vozač nije reagovao, pa je policajac iz revolta rukom lupio o prozor suvozača, gde je sedela Silićeva devojka..

Silić je potom izašao iz poršea i bez reči nasrnuo na policajca i oborio ga na zemlju, udarajući ga i šutirajući po glavi. Teže posledice sprečio je konobar iz obližnjeg restorana, koji ih je razdvojio.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading