JURILI SINA, ULOVILI OCA: Prijava protiv biznismena Dragana Silića

Autor: Z. N.

Hronika

15.05.2018

04:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i dalje traga za Milošem Silićem (27), sinom biznismena Dragana Silića, vlasnika hotela "S klub" u Jakovu, koji se tereti da je brutalno pretukao policajca Sašu D. (50) i teško ga povredio.

Kako je Srpski telegraf pisao, Silić je posle obračuna pobegao s lica mesta, a policajci ga nisu zatekli na adresi na kojoj je prijavljen. Međutim, dok su jurili sina, inspektori su uhvatili oca, kod kojeg je pronađeno 69 metaka!

Dok su tragali za Milošem, koji je pretukao policajca, inspektori kod njegovog oca našli 69 metaka

- U potrazi za mlađim Silićem izvršen je pretres njihove porodične kuće i tad su pronađeni meci, zbog čega je protiv starijeg Silića podneta krivična prijava - kaže naš izvor iz istrage.

Foto: ST/V. LUKIĆ

 

 

Podsetimo, napad se dogodio 5. maja 2018. nakon što je policajac Saša D. prigovorio Siliću jer je tatinim porše kajenom zamalo udario njega i njegovu majku na stazi za pešake i bicikliste na Novom Beogradu.

- Policajac je iz revolta rukom lupio o prozor suvozača, gde je sedela Silićeva devojka. Silić je tad izašao iz auta, oborio policajca na zemlju, pa ga udarao i šutirao po telu i glavi slomivši mu rebro. Teže posledice sprečio je konobar iz obližnjeg restorana, a Silić je pobegao kad se Saša D. legitimisao i rekao mu da je policajac - priča naš sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Funo

15.05.2018 16:36

Bahata deca bahatih oceva.Udaraju policiju. Sta su sve spremni da urade obicnim gradjanima. To je taj lik zbog koga se onaj jadnik ne spusta sa krova