RADIO JE TO STALNO, POVRAĆALO MI SE: Potresna ispovest dečaka koga je rođeni otac zlostavljao

Autor: Informer, Republika

Hronika

04.05.2018

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac mi je rekao da će ubiti i mene i mamu ako nekom kažem šta mi radi. Mislio sam, bolje da pretrpim to nego da nas premlati... A bilo mi je grozno, priča zlostavljani mališan.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Jeste, tata mi je radio to... Tri puta to, a mnogo puta ono (analni i oralni seks, prim. aut)... Ćutao sam i žmurio, povraćalo mi se dok mi je to radio, ali nisam smeo da pisnem. Govorio mi je da će ubiti i mene i mamu ako nekom ispričam. Mislio sam, bolje da pretrpim to nego da nas premlati, priča mališan (13) iz okoline Knjaževca, čiji je otac B. V. (45) u ponedeljak uhapšen zbog sumnje da je u više navrata silovao rođenog sina. I analno i oralno, od dečakove 11. godine.

Prvi put kad mi je uradio to, rekao je da će me prebiti ako pisnem. I ne bih, od straha, ali on bi mi ipak stavio ruku na usta.

Za monstruozno zlostavljanje saznalo se u junu prošle godine, kad je nesrećni dečak pokušao da se ubije nožem u školskom dvorištu. Mališan više nije mogao da istrpi stravičnu torturu, koja je trajala prethodne dve godine.

Nastavnici su mu tada oduzeli nož, a mališan je sve ispričao školskom psihologu. Majka i sin su potom upućeni u Sigurnu kuću, a posle višemesečne istrage B. V. je u ponedeljak uhapšen i određen mu je pritvor do 30 dana.

- Želeo sam da se ubijem prošle godine. Uopšte me nije bilo strah da umrem. Strah me bilo samo od tate, da mi nikad više ne radi ono, da me nikad više ne prebija kaišem, da me ne tera više da... - priča mališan drhtavim glasom, spuštenog pogleda.

Dečakova majka S. V. ispričala nam je da je pretprošle godine posumnjala da se nešto čudno dešava iza zaključanih vrata kupatila.

- Bilo mi je sumnjivo što se moj muž toliko dugo zadržava u kupatilu kupajući dete. Pitala sam ga jednom šta tamo rade toliko dugo, a on mi je rekao da umuknem, da on kao otac može valjda da okupa svog sina. Jednom prilikom sin je zaplakao pre nego što je trebao da uđe u kupatilo. Malo kasnije čula sam strašan vrisak iz kupatila! Pitala sam muža šta se desilo, a on mi je rekao da je malom ušla pena u oči. Primetila sam nekoliko puta i da je sin nakon kupanja neprestano pljuvao... Ipak, tad nisam mogla ni da pomislim da moj muž siluje naše dete... Nisam znala, a trebala sam da znam... - kaže očajna majka.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading