MISTERIOZNI FEJSBUK OCA MONSTRUMA KOJI JE UBIO DANKU: Glumi vernika na društvenim mrežama, a neće da kaže gde je telo DETETA

Autor:

Hronika

13.04.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Dragijević u centru pažnje

MISTERIOZNI FEJSBUK OCA MONSTRUMA KOJI JE UBIO DANKU: Glumi vernika na društvenim mrežama, a neće da kaže gde je telo DETETA

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook


Radoslav Dragijević, 73-godišnji meštanin sela Zlot kod Bora, našao se u centru medijske pažnje nakon što je bio uhapšen zbog sumnje da je pomogao svom sinu Dejanu u premestanju tela Danke Ilić, devojčice koja je nestala 26. marta. Ovo je šokiralo lokalnu zajednicu i navelo javnost da postavi pitanje o moralnim i etičkim vrednostima porodice Dragijević.

Vera i duhovnost u fokusu

Jedna od zanimljivosti koja je privukla pažnju jeste Radoslavova posvećenost verskim objavama na društvenim mrežama. Kroz fotografije crkava, manastira i prirodnih lepota, on je delio svoju ljubav prema duhovnosti i prirodi. Ove objave sada bacaju novo svetlo na porodicu koja se sada nalazi u središtu kriminalističke istrage, piše Kurir.

Nepristupačan teren sela Zlot

Meštani sela Zlot ističu nepristupačnost terena, što dodatno komplikuje potragu za telom nestale devojčice. Njihova tvrdnja da porodica Dragijević dobro poznaje teren i da su mogli sakriti telo bilo gde, izaziva zabrinutost i strah u zajednici. Ova činjenica dodatno otežava rad istražiteljima koji danonoćno tragaju za telom.

Porodična tragedija

Ova porodična tragedija dodatno je uznemirila javnost kada je Radoslav otkrio da je njegov mlađi sin, Dalibor, preminuo u prostorijama policijske stanice samo dan nakon hapšenja. Odbijeno im je prisustvovanje sahrani, a ovaj događaj dodatno je ražalostio porodicu Dragijević.

Dok istražitelji nastavljaju svoj rad, zajednica se suočava sa šokantnim detaljima ove tragedije. Porodica Dragijević je sada u središtu pažnje, a njihova prošlost i moralni kodeks dolaze pod lupu javnosti. Ovaj slučaj ostaje aktuelan i izaziva snažne emocije širom regiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (2)

Loading
ELENA

13.04.2024 21:31

trebaliste vi njega da iyblefirate dok ga niste priveli odao bi se starac ovako nas sve magarci

Odgovori 10 4
Neko

14.04.2024 19:23

Izgleda ko odpad to vjernik ccc mozda ion pedofil