MAJKA MALE DANKE ILIĆ OTIŠLA IZ PORODIČNOG STANA: Evo gde se nalazi i zbog čega!

Autor:

Hronika

11.04.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Danke Ilić potpuno je slomljena od tuge i stalno postavlja ista pitanja...

MAJKA MALE DANKE ILIĆ OTIŠLA IZ PORODIČNOG STANA: Evo gde se nalazi i zbog čega!

Foto: Facebook

Ivana Ilić majka male Danke Ilić u užasno je teškom psihičkom stanju, odbija da jede od kada je nestala njena djevojčica. Ivana se, kako Republika saznaje od njenog najbližeg okruženja, nalazi kod rođake sa sinom Lazarom kako bi izbegla medije čiji se veliki broj ekipa sve vreme nalazi u Boru.

Takodje, Ivanu u porodičnom stanu sve podseća na Danku tako da to dodatno otežava njeno stanje.

Mediji aktivno prate potragu za Dankom koja traje već 16 dana.

- Ivana svakog dana kad se slomi od tuge pita glasno: "Gde je moja devojčica?, Šta ste joj uradili monstrumi, Idioti bolesni nisu za život kad su mogli da ubiju dete - priča  izvor Republike.

Ivana je poziv rodjake da boravi kod nje prihvatila na predlog porodice kojoj je bitno da se sačuva mali Laza i da Ivana iznese trudnoću kako treba.

- Ovo je preteško za sve nas, a daleko je najteže majci Ivani koja je Danku donela na svet i disala za nju. Ivani je stalo da Laza bude dobro i mora kako zna i ume da sa njim provodi vreme i ne uskrati mu da bude sa njom, što je detetu najdragocenije - kaže sagovornik Republike.

Posebno opterećenje za mladu majku je bila sumnjičavost dela javnosti koja je nestanak male Danke pripisivala njoj i njenom suprugu Milošu, kao i sumnje dela javnosti da znaju gde je dete, ali da to neće da kažu. 

O tome je za Republiku govorila baka Danke Ilić, Ivanina svekrva Tatajana Ilić. 

- Znam koliko su Ivana i Miloš privrženi decu i koliko smo lepo živeli kao porodica. Strašno je da u tolikom bolu doživljavaju linč, da se blate bez ikakvog razloga. Ne bi Ivana bila trudna treći put da nisu željeli treće dijete. Vodili smo jedan normalan porodični život koji nam je uništen - ispričala je Tatjana.

Inače, za Dankom se traga od 26. marta, a pre 7 dana policija je saopštila da je devojčica ubijena. Počinioci zločina Dejan Dragijević i Srdjan Janković radnici JKP Vodovod Bor su odmah uhapšeni. Priznali su da su je udarili kolima nedaleko od mesta sa kog je nestala i da su je potom udavili da ne bi preživela.

Medjutim, nisu otkrili šta su uradili sa njenim telom i policija od tog dana traga za njim pretraźujući sve sumnjive lokacije.

Otac i brat Dragijevića su takodje uhapšeni zbog pomaganja u zločinu, ali je brat preminuo u pritvoru i on će danas biti sahranjen u selu Zlot.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez linkovanja i potpisivanja izvora, a to je Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Sebastian

11.04.2024 16:01

Možete vi pisati i pričati koliko god hoćete ali sve je počelo od toga da je maximalno nesavesna majka (za početak) ostavila devojčicu sataru samo 1 godinu i 10 meseci bez nadzora da bi tobože dala drugom detetu vode iz flašice koja se nalazila u autu a to isto auto je parkirala (sakrila) iza kuće. I to davanje vode je poprilično potrajalo jer je dete koje je nedavno prohodalo uspelo da se poprilično udalji od kuće preko tog guravog terena i izađe na cestu (ako je izašlo) Da ne pominjemo izbrisane poruke i razgovore za koje samo policija (možda) zna sadržaj. I kako to da su ta 2 debila baš u tom momentu stala ispred kuće da pišaju kada je ona otišla iza kuće. Zašto su se posle kretali samo 10 - 15 km/h kao kad šetaš peške verovatno su nešto tražili osmatrali (dete koje nije bilo tamo gde treba da jeste). Ne bih da grešim dušu ali majka je kako god okreneš umešana do guše u ovu papazjaniju.

Odgovori 69 34
Neko

12.04.2024 20:18

@Sebastian - Kako Vas nije sramota? Ja imam dete od godinu i po koje je prohodalo pre tri meseca i ono ume vrlo lako da otrči u sekundi nekoliko metara. Generalno se ne okrećem nikad ukoliko nije u kolicima ili negde na sigurnom, negde gde znam da neće moći da otrči. Verujte mi, jurila sam nekoliko metara par puta kad krene da mi beži ispred zgrade kad se vraćamo iz šetnje a neće kući nego hoće još da šeta. A po Vašem komentaru deluje kao da ste rekli da je majka davala drugom detetu vode kako bi okrenula leđa devojčici i tako dala znak monstrumima da joj naude tako krvnički. Još implicirate da su bili u dosluhu. Pa jeste li Vi normalni? Ko bi još to uradio?

Odgovori 10 5
Snezana

16.04.2024 11:58

@Sebastian - Prejako osudjivanje, ali da se mnogo toga ne poklapa to je istina. Svi su kiksnuli, prvo majka sto je u takvoj okolini ostavila bez nadzora, bezobzira koliko dugo vremenski. Tako malo dete se ne ispusta iz vida. A drugo policija sve javno iznosi i napravljen je rijaliti sou od celog tragicnog dogadjaja. Jako jako tuzno....