BLOKIRANO GROBLJE U ZLOTU! Brata Dankinog ubice sahranjuju, policija zaustavlja sve automobile!

Autor:

Hronika

10.04.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalibor i njegov otac Radosav su uhapšeni pre 4 dana zbog sumnje da su pomagali da se telo premesti.

BLOKIRANO GROBLJE U ZLOTU! Brata Dankinog ubice sahranjuju, policija zaustavlja sve automobile!

Foto: ST/Nemanja Pančić, facebook

Groblje u selu Zlot, na kojem će sutra biti sahranjen Dalibor, koji je preminuo u policiji pre dva dana, a bio je osumnjičen za pomeranje tela Danke Ilić (2), danas je blokirano.

Policajac čuva ulaz i zaustavlja automobile, a pristup je moguć tek kada se policija skloni i kada završe posao, javlja Telegraf.

Inače, u selu Zlot je sablasno i sve pusto.

- Znamo da je sahrana sutra, ali ne znamo kada. Videćemo kada se bude kretalo, pa ćemo tada i mi - pričaju meštani za Alo.

Podsećanja radi, Dalibor i njegov otac Radosav su uhapšeni pre 4 dana zbog sumnje da su pomagali da se telo premesti.

Inače, Srđan Janković i Dejan Dragijević nalaze se u pritvoru zbog sumnje da su počinili ubistvo.

U Borskom okrugu danas, sedmi dan od hapšenja osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, nastavlja se potraga za telom devojčice. Potraga je uglavnom usmerena na selo Zlot i okolinu kuće Dejana Dragijevića, jednog od osumnjičenih za ubistvo devojčice.

Pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) iz Beograda i Bora su pretraživali okolinu kuće D. D., ispraznili su i pregledali rezervoar za vodu, kao i korito potoka u blizini. Iza potoka se nalazi još pet rezervoara ili bunara, pa se pretpostavlja da će se danas raditi na tim lokacijama.

U utorak su pripadnici UKP Bor i beogradskog UKP-a zajedno sa vatrogasnim kamionom sa specijalnom opremom stigli u selo Zlot u okolini kuće D. D., osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić. Juče je pretraživan i drugi deo Lazarevog kanjona, nakon što je policija, zajedno sa spasilačkim timom i Gorskom službom spasavanja, pretražila prvih 3,5 kilometara. Takođe, pretražena je i jama iznad kanjona, koja je duboka 70 metara. Za pretragu se koristi specijalistička spasilačka oprema i dronovi.

Dvogodišnja Danka nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, policija je uhapsila J. S. i D. D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju. Na teret im se stavlja krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu. Dejan Dragijević je na saslušanju priznao zločin, dok se J. S. branio ćutanjem, a njima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

U međuvremenu je direktor JP "Vodovod" u Boru podneo ostavku iz, kako je naveo, moralnih razloga.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljudski svijet

10.04.2024 14:43

cudne okolnosti dogadjaja moguce da ga premeste nakon vremena