JEZIVI PRIZORI NA NOVOM BEOGRADU: Devojčica poginula zbog PADA SA SOLITERA, škola tuguje, ŠOK među VRŠNJACIMA I KOMŠIJAMA! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Hronika

01.04.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutros u dvorištu OŠ "20.oktobar" vršnjaci su organizovali emotivni oproštaj - puštali su bele balone u čast nastradale devojčice.

JEZIVI PRIZORI NA NOVOM BEOGRADU: Devojčica poginula zbog PADA SA SOLITERA, škola tuguje, ŠOK među VRŠNJACIMA I KOMŠIJAMA! (FOTO+VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

 

Juče, na Novom Beogradu, dogodila se tragična nesreća koja je potresla celu zajednicu. Devojčica od 15 godina pala je sa 12. sprata solitera i nažalost, na mestu ostala mrtva.


Devojčica je bila učenica novobeogradske škole "20. oktobar". Vest o njenoj smrti izazvala je šok i nevericu među učenicima i osobljem škole. Direktor Branislav Nedeljković izrazio je duboko žaljenje povodom ove tragedije.

- Ne mogu da verujem kakva tragedija se dogodila. Bila je veselo dete, druželjubiva i išla je na takmičenja i osvajala nagrade. Nemam lošu reč da kažem za nju. Bila je primeran đak - rekao je direktor Nedeljković za Republiku.

Jutros u dvorištu OŠ "20.oktobar" vršnjaci su organizovali emotivni oproštaj. Puštali su bele balone u čast nastradale devojčice, iskazujući tako svoje duboko saosećanje i tugu zbog gubitka drugarice.

Ispred zgrade u kojoj je devojčica živela, zatečen je jeziv prizor. Vršnjaci su ostavili igračke i oproštajne poruke, pokazujući tako koliko im je teško pala ova tragična vest.

Iako su detalji ove nesreće još uvek nejasni, Republika nezvanično saznaje od komšije da je devojčica odlučila da sebi oduzme život zbog nesuglasica sa roditeljima. Ova informacija dodatno baca senku na već tešku situaciju, ostavljajući mnoge u zajednici u šoku i neverici.

Na mestu nesreće, okupili su se vršnjaci koji iskazuju svoju tugu kroz suze i zagrljaje. Ovaj tragičan događaj duboko je potresao mlade ljude, ostavljajući ih da se bore sa gubitkom svoje drugarice i sa teškim emocijama koje ih obuzimaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading