"RADIMO PETOSTRUKI POSAO UMESTO DA SE SVE PARNICE VODE KAO JEDNA" Marina Ivelja brani Kostu Kecmanovića i njegove roditelje, a evo sta je rekla o SVEDOCIMA! (VIDEO)

Autor:

Hronika

29.03.2024

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovu parnicu su u ime J. D.(14) ranjenog u masakru pokrenuli njegovi roditelji.

"RADIMO PETOSTRUKI POSAO UMESTO DA SE SVE PARNICE VODE KAO JEDNA" Marina Ivelja brani Kostu Kecmanovića i njegove roditelje, a evo sta je rekla o SVEDOCIMA! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

 

U Višem sudu u Beogradu danas je održano pripremno ročište u parničnom postupku protiv Koste Kecmanovića, njegovih roditelja Miljane i Vladimira i Osnovne škole"Vladislav Ribnikar" u kojoj je 3.maja prošle godine ubio devetoro dece i školskog čuvara. 

Ovu parnicu su u ime J. D.(14) ranjenog u masakru pokrenuli njegovi roditelji. 

U školi na Vračaru je ranjeno petoro dece i nastavnica istorije na čiji čas je dečak došao naoružan očevim oružjem. 

Advokat Kecmanovića Marina Ivelja i danas je kao i u postupcima koji se već bode protiv njih priložila dokaz da je prvi kontakt sa oružjem Kosti omogućio Ratko Ivanović predsednik streljačkog kluba.

- Postupak će trajati i identičan je postupak kao i postupak za preminulu decu. Ono što je novo jeste što smo dostavili dokaz u ovom postupku da je podršku maloletnom Kosti Kecmanoviću zapravo pružio predsednik streljačkog kluba. To je jasan dokaz dostavljen na sudu. Ono što je činjenica jeste da se vode različiti postupci, trenutno imamo pet postupaka. U svih pet postupaka će biti saslušani tuženi, u svih pet postupaka će biti saslušani i učiteljica, nastavnica, psiholog, pedagog, direktor škole. Radimo jedan petostruki posao umesto da se sve parnice vode kao jedna parnica i da se na taj način smanje sudski troškovi. Ponovno pripremno ročiste je zakazano za 31. maj, a nakon toga će biti saslušanje roditelja maloletnog lica, saslušanje Kecmanovića, odradiće se veštačenje sposobnosti za rasuđivanje maloletnog Koste Kecmanovića i to će veštačenje biti odrađeno u tri predmeta. Za sada je naređeno da se odradi veštačenje njegove sposobnosti u trenutku izvršenja dela - navela je Marina Ivelja.

Na pripremnom ročištu koje će biti nastavljeno 31. maja punomoćnik oštećenog kao i tužena strana predložili su dugačak spisak dokaza. Izmedju ostalog traženo je da se Kosta veštači na klinici u kojoj boravi za potrebe ovog postupka.

Advokat Kecmanovića opet je imala predlog o spajanju postupaka protiv ove porodice i škole pozivajući se na ekonomičnost iako je tim stavom posebno uvredila roditelje ubijene dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Majka

01.04.2024 19:21

Advokatice Ivelja kako spavas nocu? Imas li ti savest? Plasis li se od Boga?

Mirnaa

03.04.2024 23:48

@Majka - Vrlo ružan komentar. U ovom slučaju ona je branilac i profesionalno mora obaviti svoj posao. Emocije se ne mešaju sa profesionalizmom