RODITELJIMA MONSTRUMA KOSTE KECMANOVIĆA BIĆE POSTAVLJENA OVA PITANJA! Kako opravdati stavljanje pištolja u ruke MALOLETNOM DETETU?!

Autor:

Hronika

25.03.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na prethodnom ročištu svedočili su majka i otac ubijene Adriane Dukić.

RODITELJIMA MONSTRUMA KOSTE KECMANOVIĆA BIĆE POSTAVLJENA OVA PITANJA! Kako opravdati stavljanje pištolja u ruke MALOLETNOM DETETU?!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen

U Višem sudu u Beogradu danas će se nastaviti parnični postupak po drugoj tužbi koju je podnela porodica ubijene Adriane Dukić protiv Vladimira i Miljane Kecmanović, ali i dečaka ubice Koste Kecmanovića koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro vršnjaka i čuvara škole.

Roditelji masovnog ubice Koste Kecmanovića Miljana i Vladimir Kecmanović su pozvani danas da pred sudom odgovore kako je uzeo oružje i pripremao se za masakr, a oni to nisu videli. Kao da ga je otac Vladimir redovno vodio u streljanu kako bi ga obučavao kako da pravilno puca. 

Podsetimo, na prethodnom ročištu svedočili su majka i otac ubijene Adriane Dukić.

"Obećao sam joj da ću je posle škole voditi na suši"

Dane Dukić je pred Sudom ispričao da se zajedno sa porodicom preselio iz Francuske 2020. godine u Srbiju jer su hteli da se više posvete deci. On je detaljno ispričao njihovo porodično stanje, te je naveo i da pored Adriane koja je ubijena, imaju još dvoje mlađe dece.

Tamo smo radili po 12 sati, deca su vrlo brzo rasla, pričali smo. Vezani smo za Srbiju. Vaspitavani smo tradicionalno, poštovali smo sve praznike. Tamo smo se osećali kao stranci. Život je tamo bio težak. Hteo sam da se više posvetim deci i provodim vreme sa njima, da probamo neku novu avanturu i deca su htela da dođemo da probamo novu avanturu. Preselili smo se 2020. godine, bila je korona. U planu je bilo da dođemo ovde na godinu dana - započeo je svoje svedočenje otac ubijene devojčice i rekao da su planirali da u Srbiji ostanu svega godinu dana.

- Obećao sam joj da ću je posle škole voditi na suši. Nikad je nisam odveo i nikad mi se više nije javila. Tog jutra nazvala me je žena da mi javi da je bila pucnjava. Seo sam u auto, vozio sam kao ludak. Ispred škole sve zatvoreno. Adrianin telefon isključen. Svi ovi roditelji su bili oko mene tog dana. Tragična sudbina nas je spojila. Naša deca su bila mrtva, a niko nije smeo da kaže. Život nam je stao. Sebe krivim što sam došao ovde - uporno je ponavljao Dane Dukić dok su mu se suze slivale niz obraze.

BONUS VIDEO 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading