SKANDAL U BORU! Mladići napali policajce u kafiću

Autor:

Hronika

24.03.2024

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad na policajce i mladića u ugostiteljskom objektu u Boru

SKANDAL U BORU! Mladići napali policajce u kafiću

Foto: Shutterstock


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru su uhapsili M. J. (26), M. J. (23) i L. M. (23) zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Preksinoć, zajedno sa još nekoliko nepoznatih osoba, osumnjičeni su fizički napali pedesetdvogodišnjeg i tridesetdvogodišnjeg policijskog službenika koji su bili van dužnosti, kao i deventaestogodišnjeg mladića, u jednom ugostiteljskom objektu u Boru. Oštećenima su konstatovane lake telesne povrede u borskoj bolnici.



Ministarstvo unutrašnjih poslova je izdalo saopštenje u kojem se osuđuje napad na policijske službenike i mladića u Boru. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru uz krivičnu prijavu.


Napad na policijske službenike van dužnosti pokazuje ozbiljnost bezbednosne situacije u Boru. Ovo nije prvi put da se događaju incidenti ovakve vrste u ovom gradu, što ukazuje na potrebu za dodatnim merama kako bi se osigurala sigurnost građana i javnih službenika.
.

Incidenti poput ovog ukazuju na potrebu za jačanjem saradnje između policije i lokalne zajednice. Građani treba da budu aktivni partneri u očuvanju bezbednosti, pružajući informacije i podršku kako bi se održao red i mir u njihovom gradu.


Napad na policijske službenike van dužnosti u Boru je ozbiljan događaj koji zahteva pažnju nadležnih organa i celokupne zajednice. Važno je raditi na prevenciji nasilja i jačanju bezbednosti kako bi se građanima pružilo osećanje sigurnosti u njihovom svakodnevnom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading