"NE, JA SAM SLEDEĆA"! Reči Jelene Marjanović pred smrt lede krv u žilama! IZGOVORILA IH JE NA JEDNOJ SAHRANI, A SVI SE I DAN DANAS PITAJU ŠTA JE SA SOBOM PONELA U GROB!

Autor:

Hronika

19.03.2024

23:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Jelenine tragične smrti, mnoge tajne i nepoznanice ostale su nerazjašnjene. Njena smrt ostaje misterija, a mnogi su se pitali šta se zapravo dešavalo u njenom braku i kakve stvari je sve preživljavala u sebi.

"NE, JA SAM SLEDEĆA"! Reči Jelene Marjanović pred smrt lede krv u žilama! IZGOVORILA IH JE NA JEDNOJ SAHRANI, A SVI SE I DAN DANAS PITAJU ŠTA JE SA SOBOM PONELA U GROB!

Foto: Public/Promo

Ubijena Jelena Krsmanović Marjanović

Pevačica Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila 2016. godine, a ni posle devet godina, a misterija ovog zločina i dalje nije rešena. 

Glavni osumnjičeni za njeno ubistvo jeste njen suprug Zoran Marjanović, koji se ponovo našao na optuženičkoj klupi, posle ukidanja prvostepene presude od strane Apelacionog suda, kojom je bio osuđen na maksimalnu kaznu za krivično delo teško ubistvo - 40 godina zatvora. Takođe, Apelacioni sud je 3.oktobra prošle godine ukinuo Marjanoviću pritvor.

A kakva je bila Jelena Marjanović najbolje su znali njeni najrođeniji, od kojih neki više nisu ni živi.

- Odmalena je volela da peva. Znala je još kao devojčurak da obuje moje štikle, uzme neki predmet koji joj je kao mikrofon i onda bi stala ispred ogledala i pevala. Obožavala je da peva Cecine pesme, Draganine, ali i Brenine. Ona nije znala da hoda, stalno je trčkarala - bila je kao leptirić. Tata ju je zvao zvrk, evo sad gledam Janu, i ona kao Jeca trčkara - pričala je pevačicina majka.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ/ata images/printscreen

Jelena Marjanović i Zoran Marjanović

 

Ona je karijeru počela veoma mlada, u Zvezdama granda.  Sa samo 13 godina, prijavila se na popularno muzičko takmičenje "Zvezde Granda" i time započela svoj muzički put. Prvi album je izdala 2002. godine, najavljujući tako blistavu karijeru.

Njen otac je bio ključna podrška u karijeri i privatnom životu. Međutim, nakon njegove iznenadne smrti, Jelena se povukla sa javne scene. Izjavila je da je to bilo vreme kada je izgubila snagu za nastavak, ističući da je otac bio njen oslonac. Godinu dana kasnije, izgubila je i strica koji je preuzeo brigu o njenoj sestričini nakon očeve smrti.


Jelena se udala 2010. godine za Zorana Marjanovića, sa kojim je dobila ćerku Janu. Međutim, njen život je bio ispunjen izazovima. Nakon što je saznala da joj je majka obolela od malignog tumora, preuzela je brigu o njoj, rastrzana između posla, brige o detetu i bolesnoj majci. Ipak, nikada se nije žalila, čak je nastupala na dobrotvornim koncertima kako bi pomogla ugroženoj deci.


Nakon Jelenine tragične smrti, mnoge tajne i nepoznanice ostale su nerazjašnjene. Njena smrt ostaje misterija, a mnogi su se pitali šta se zapravo dešavalo u njenom braku i kakve stvari je sve preživljavala u sebi. Prijatelji i kolege imaju samo reči hvale za Jelenu, opisujući je kao borca i lavicu sa jakom voljom.

- Prošle godine, posle sahrane mog muža, pričale smo u kolima. Na moj komentar da sam ja sledeća, odgovorila mi je: Nisi ti, ja sam - ispričala je Jelenina strina, neposredno posle njenog ubistva.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading