UŽAS NA PALILULI: Muškarac dilovao drogu u zdravoj hrani, tokom policijske akcije zaplenjena veća količina narkotika!

Autor:

Hronika

18.03.2024

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni bio zaposlen u prodavnici zdrave hrane.

UŽAS NA PALILULI: Muškarac dilovao drogu u zdravoj hrani, tokom policijske akcije zaplenjena veća količina narkotika!

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

Juče je došlo do iznenadnog hapšenja muškarca na teritoriji opštine Palilula pod sumnjom da je iz prodavnice zdrave hrane, u kojoj je bio zaposlen, vršio prodaju narkotika. Nezvanično saznajemo da je policijska akcija organizovana danas u popodnevnim satima, a tokom akcije je zaplenjena određena količina narkotika.

Policijski inspektori sa Palilule su izveli akciju nakon što su došli do informacije da muškarac prodaje narkotike iz radnje u kojoj je radio. Istraga povodom ovog slučaja se nastavlja, a više detalja biće poznato nakon što osumnjičeni da izjavu u tužilaštvu.

Reakcije javnosti na hapšenje

Hapšenje muškarca zbog sumnje u dilovanje narkotika iz prodavnice zdrave hrane izazvalo je značajnu pažnju javnosti. Ovakav slučaj izaziva zabrinutost među građanima, posebno zato što se radi o mestu koje se inače smatra simbolom zdravog načina života.

Neobičnost slučaja

Ovaj slučaj predstavlja neobičan prekršaj s obzirom na to da se narkotici ne očekuju da se prodaju iz prodavnice zdrave hrane. Ovo izaziva dodatnu zabrinutost jer ukazuje na potencijalne probleme sa kontrolom i nadzorom nad prodajom narkotika.
 

PodsetimoAustrijska policija je nedavno sprovela akciju koja je rezultirala zaplenom 137 kilograma kokaina. Kokain je otkriven sakriven u daskama tikovine u kontejneru teretnog broda u Hamburgu. Ova impresivna zaplena predstavlja značajan udarac međunarodnoj trgovini droge.


Uhapšeno devet osoba, među njima četvorica Srba

Osim zaplene kokaina, policija je uhapsila devet osoba zbog sumnje da su bili uključeni u krijumčarenje velike količine narkotika. Među uhapšenima su četvorica Srba, starosti 23, 41 i 45 godina. Ovo hapšenje jasno ukazuje na međunarodni karakter trgovine drogom i upućuje na ozbiljnost problema s kojim se suočavaju vlasti u borbi protiv ilegalne trgovine narkoticima.

Celu vest možete pročitati na Republika portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading