ZAPLENJENI AUTOMOBILI RADI VEŠTAČENJA: Privedeno više osoba zbog ranjavanja mladića, VALJEVSKA POLICIJA NA NOGAMA!

Autor:

Hronika

18.03.2024

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucnjava se dogodila u subotu uveče.

ZAPLENJENI AUTOMOBILI RADI VEŠTAČENJA: Privedeno više osoba zbog ranjavanja mladića, VALJEVSKA POLICIJA NA NOGAMA!

Foto: shutterstock

Valjevska policija je preduzela akciju privođenja više osoba u vezi sa pokušajem ubistva koje se dogodilo kod Studenta u subotu uveče. Ranjeni muškarac, S.T. (25) iz Valjeva, nije u životnoj opasnosti, ali su nadležne vlasti preduzele ozbiljne korake kako bi rasvetlile ovaj slučaj.

Više automobila zaplenjeno radi veštačenja

Pored privođenja više osoba, policija je takođe zaplenila više automobila radi detaljnog veštačenja. Ovaj korak ukazuje na ozbiljnost situacije i nameru nadležnih organa da temeljno istraže sve okolnosti povezane sa pokušajem ubistva.

Ranjavanje mladića S.T. (25)

Mladiću S.T. (25) je upucan u predelu ramena dok je bio za volanom, a prema nezvaničnim informacijama, napadač je još uvek u begu. Srećom, ranjena osoba nije u životnoj opasnosti, ali je ovaj incident izazvao veliku zabrinutost u lokalnoj zajednici.

Podsetimo, na mladića je pucano iz vozila u pokretu. Saobraćaj je bio blokiran od Eurocentra do raskrsnice Sinđelićeve ulice i Pasterove.Na mestu događaja bile su prisutne brojne patrole policije i forenzičari.

- Napadači su pucali u mladića i pobegli sa mesta napada, dok je ranjeni ostao da leži na pločniku. Odmah je obaveštena hitna pomoć ali i policija. Mladić je prevezen u Opštu bolnicu u Valjevu gde su mu kosntatovane teške telesne povrede - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

- Sumnja se da je napadač pucao da ubije mladića. Ranjeni muškarac pogođen je u leđa, tačnije u lopaticu. Tom prilikom zadobio je tešku telesnu povredu, ali srećom trenutno nije životno ugrožen - rekao je sagovornik. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading