POGLEDAJTE! JEZIV PRIZOR U ČAČANSKOJ ZGRADI NAKON DRAME: Otkriveno zašto su EKSPLODIRALI BOJLERI (FOTO)

Autor:

Hronika

15.03.2024

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzom i efikasnom intervencijom vatrogasaca požar je lokalizovan, sprečavajući dalje širenje vatre i eventualno veće posledice.

POGLEDAJTE! JEZIV PRIZOR U ČAČANSKOJ ZGRADI NAKON DRAME: Otkriveno zašto su EKSPLODIRALI BOJLERI (FOTO)

Foto: RINA

U čačanskom naselju Alvadžinica, noć između srede i četvrtka obeležena je dramatičnim događajem - požarom u stambenoj zgradi. Iako je pričinjena velika materijalna šteta, srećom, niko nije povređen ili nastradao. Prema rečima stanara, uzrok požara bio je strujomer koji se zapalio u prizemlju, a zatim je došlo do eksplozije bojlera u stanovima na poslednjem spratu. Svi stanari su uspeli da se evakuišu zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasaca, a pojedini stanovi su bili poplavljeni zbog pucanja bojlera.

Evakuacija i reakcija vatrogasaca

Stanari zgrade su izneli svoje preplašene reakcije na dramatičan događaj, ističući da su uspeli da se sakriju na jednu terasu pre dolaska vatrogasaca koji su ih evakuisali iz objekta. Brzom i efikasnom intervencijom vatrogasaca požar je lokalizovan, sprečavajući dalje širenje vatre i eventualno veće posledice.

Posledice požara

Požar je ostavio značajne posledice, kako na samoj zgradi, tako i na stanarima koji su ostali bez dela svoje imovine. Pucanje bojlera dovelo je do poplave u pojedinim stanovima, dodatno pogoršavajući situaciju. Materijalna šteta je velika, ali srećom, ljudski životi su ostali netaknuti.


Ovaj dramatičan događaj u čačanskoj Alvadžinici još jednom naglašava važnost brze reakcije vatrogasaca u spašavanju ljudskih života i sprečavanju većih tragedija. Stanari su prošli kroz zastrašujuće iskustvo, ali su svi zahvaljujući zajedničkim naporima vatrogasaca i solidarnosti među komšijama, prošli bez ozbiljnih povreda. Sada sledi period oporavka i sanacije posledica ovog nezaboravnog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading