SRAMNA ODBRANA SRBA I OSTALIH OSUMNJIČENIH ZA SILOVANJE DETETA (12) U BEČU! Demantuju ih jezivi snimci zlostavljanja! DEVOJČICA U JEZIVOM STANJU!

Autor:

Hronika

12.03.2024

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga je otkrila da su neki od osumnjičenih već bili poznati policiji po različitim krivičnim delima, a trojica osumnjičenih već duže beže policiji.

SRAMNA ODBRANA SRBA I OSTALIH OSUMNJIČENIH ZA SILOVANJE DETETA (12) U BEČU! Demantuju ih jezivi snimci zlostavljanja! DEVOJČICA U JEZIVOM STANJU!

Foto: shutterstock

Trinaestorica mladića, među kojima su i srpski državljani, uhapšeni su pod sumnjom da su duže vreme seksualno zlostavljali devojčicu uz primoravanje na odnose, snimanje i psihičko zlostavljanje. Osumnjičeni, uzrasta između 13 i 19 godina, poreklom iz različitih zemalja, mahom su se branili tvrdnjom da su odnosi bili dobrovoljni, iako su snimci i svedočenja žrtve jasno pokazivali suprotno.

Samo jedan od osumnjičenih je priznao krivično delo, dok su ostali tvrdili da je devojčica navodno pričala da je starija ili su tvrdili da su odnosi bili dobrovoljni. Na snimcima je jasno vidljivo kako devojčica očajnički moli napadače da je ostave na miru, dok su osumnjičeni tvrdili suprotno, ignorišući očigledne dokaze.

Istraga je otkrila da su neki od osumnjičenih već bili poznati policiji po različitim krivičnim delima, a trojica osumnjičenih već duže beže policiji. Svi sem jednog su pušteni da se brane sa slobode,

Majka devojčice je izjavila da porodica živi u strahu, jer se plaše da bi napadi mogli biti ponovljeni.


Devojčica je, kao posledica zlostavljanja, patila od posttraumatskog stresnog poremećaja, što je uticalo na njen svakodnevni život. Njen pad u školi i povučenost nisu bili prepoznati kao posledica traume, već su bili pogrešno pripisivani pubertetu.

Majka devojčice, koja je takođe iznela svoju stranu priče, ispričala je da je bila šokirana saznanjem o šta je njena ćerka prolazila, a devojčica je izrazila želju da bude daleko od Beča, na suncu i usamljenoj plaži gde bi izgradila zamkove od peska.

Bonus video


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading