NOVI ŠOK DETALJI O BANDI KOJA JE SILOVALA DEVOJČICU U BEČU! Broj osumnjičenih porastao na 30, MEĐU NJIMA SRBI!

Autor:

Hronika

11.03.2024

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivale nove informacije o bandi koja se sumnjiči da je mesecima unazad zlostavljala i silovala dvanaestogodišnju devojčicu u Beču.

NOVI ŠOK DETALJI O BANDI KOJA JE SILOVALA DEVOJČICU U BEČU! Broj osumnjičenih porastao na 30, MEĐU NJIMA SRBI!

Foto: Shutterstock

Austrija bruji zbog novih informacija o identifikovanim počiniocima, s obzirom na to da postoji šansa da se radi o mnogo većem broju osumnjičenih, reč je čak o 30 mladića.

Mediji u Austriji pišu da se strahuje i od većeg broja žrtava u ovom slučaju.

S obzirom na broj osumnjičenih, za sada nigde nije precizirano koliko je Srba u ovoj brutalnoj omladinskoj bandi, a kako dalje navode mediji iz Austrije, jedan od optuženih u žurbi je napustio zemlju sa svojom porodicom, a u pitanju je šesnaestogodišnji mladić bugarskog porekla koji se inače vodi kao glavnoosumnjičeni.

Republika

Foto: pixabay.com

 

- Roditelji veruju da njihov sin nije kriv, ali strahuju od pogleda komšija i od sramote su odlučili da odu i izgrade novi život u Bugarskoj - rekao je advokat za austrijske medije i naglasio da je sud obavešten o svemu ovome, mladić će biti dostupan sve dok traje istraga u Austriji, prenosi Heute.

Lažno svedočenje

Sirijac koji se našao među osumnjičenima, već ima dosije kada je u maju prošle godine osuđen zbog pljačke dvoje mladih ljudi. U slučaju zlostavljanja, Sirijac je negirao sve optužbe, dok je devojčica prilikom davanja izjave policiji, rekla da je brutalno maltretirao na stepeništu i ucenjivao putem društvenih mreža, na šta je on takođe odreagovao i optužio žrtvu za lažno svedočenje.

Republika

Foto: Profimedia

 

Optuženi su posle saslušanja, pušteni na slobodu, reč je i o maloletnim licima i licima čiji identitet još uvek nije poznat, a među njima, da podsetimo, ima i Srba. Istraga je pokazala da su se silovanja i zlostavljanja događala u periodu od februara do juna 2023. godine u garažama, stanovima dečaka kada im roditelji nisu bili kod kuće, stepeništima, a u jednom slučaju i u hotelskoj sobi, kao i na drugim lokacijama u Beču.

Inače, ovo nije jedini slučaj koji je uznemirio javnost. Naime, dve devojčice su prijavile da su bile zlostavljane u noći između 25. i 26 decembra prošle godine. Navodi se da su na druženje u stanu jedne od njih pozvale nekoliko poznanika, kada su nekoliko tinejdžera navodno napali devojčice i s*ksualno ih zlostavljali. U grupi koja je napastvovala devojčice su Srbi, Turci i Austrijanci migracionog porekla i oni se vode kao osumnjičeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading