I TOKSIKOLOGE I PATOLOGE ZBUNILI REZULTATI OBDUKCIJE UBIJENE DECE U NOVOM SADU! Jedna stvar definitivno nije jasna, a evo i koja!

Autor:

Hronika

09.03.2024

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovni pregled dokaza sa mesta tragedije i ispitivanje da li su deca mogla samostalno da se domognu nekih lekova koji su bili u kući, deo su operativnog rada policije i veštačenja.

I TOKSIKOLOGE I PATOLOGE ZBUNILI REZULTATI OBDUKCIJE UBIJENE DECE U NOVOM SADU! Jedna stvar definitivno nije jasna, a evo i koja!

Foto: Republika, shutterstock,printskrin/instagram/192_rs

Prvi toksikološki rezultati obdukcije dece za koje se sumnja da su ih ubili roditelji Martina P.S. i Lav P.S., prema nezvaničnim informacijama, pokazuju da su im u telu pronađene određene supstance koje bi mogle dovesti do njihove smrti. Istraga je i dalje u toku, a dodatne analize koje je zatražilo nadležno javno tužilaštvo su od ključnog značaja za dalji tok istrage.

Izvor upoznat sa tokom istrage izjavio je da su patolozi i toksikolozi zbunjeni prvim rezultatima analiza sa obdukcije nesrećne dece. Deca su definitivno preminula od posledica trovanja, ali još uvek nije utvrđeno da li su od supstanci namerno otrovana ili su se slučajno sami otrovala. Dodatna ispitivanja su neophodna kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Prema rečima sagovornika, deca su imala više različitih supstanci u telu, a takve vrste analiza mogu da potraju i po nekoliko nedelja zbog potencijalne opasnosti po život svih pronađenih supstanci. Ponovni pregled dokaza sa mesta tragedije i ispitivanje da li su deca mogla samostalno da se domognu nekih lekova koji su bili u kući, deo su operativnog rada policije i veštačenja.

Bračni par je izvršio samoubistvo skokom sa zgrade na Limanu 2, a nakon identifikacije putem otisaka prstiju, otkriveno je da su pre samoubistva ubili sopstvenu decu. Tela dvojice dečaka od jedne i tri godine pronađena su u kući u Petrovaradinu. Ovaj tragičan događaj i dalje je predmet istrage, a javnost će biti obaveštena o uzrocima smrti dece ukoliko to ne ugrozi dalji tok istrage.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Hirurg

09.03.2024 22:38

Možda su se djeca domogla nekih lijekova samostalno i predozirala se toliko da su od toga umrli a roditelji onda od tuge izvršili samoubistvo?

da..ali

09.03.2024 23:27

dete od godinu dana kako je moglo da to uradi...