ON JE UHAPŠEN ZBOG UBISTVA ŠUŠE U ZEMUNU! Lisice mu stavili dok je pokušavao da NAPUSTI ZEMLJU - pratio metu, pa egzekutoru javio kad može da puca! (FOTO)

Autor:

Hronika

02.03.2024

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branko S. je bio aktivno uključen u pripreme za ubistvo Šuše..

ON JE UHAPŠEN ZBOG UBISTVA ŠUŠE U ZEMUNU! Lisice mu stavili dok je pokušavao da NAPUSTI ZEMLJU - pratio metu, pa egzekutoru javio kad može da puca! (FOTO)

Foto: Republika.rs, Facebook

Branko S. (34) iz Pančeva, osumnjičen za učešće u ubistvu Milana Šuše u Zemunu 17. februara ove godine, ostavio je trag na društvenim mrežama putem svojih fotografija, što je doprinelo daljem razotkrivanju detalja ovog tragičnog događaja.

Uhapšen neposredno nakon zločina, Branko S. je bio aktivan na društvenim mrežama gde je redovno objavljivao svoje fotografije. Na jednoj od njih, sedi u kafiću u društvu Vladimira Jovanovića, poznatog kao Maradona, MMA borca koji je preživeo pucnjavu u Pančevu 30. aprila 2018. godine, ali je tom prilikom teško ranjen sa sedam metaka. Maradoni je nakon pucnjave amputirana noga.

Tri godine kasnije, Maradona je optužen za podstrekavanje na ubistvo navijača Partizana, Timotija Stojanovića, zvanog Džimi, koje se dogodilo 27. januara 2021. u Starčevu.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Milan Šuša umrlica

Prema navodima izvora Kurira, Branko S. je bio aktivno uključen u pripreme za ubistvo Šuše.

- Prema naredbi o sprovođenju istrage, Branko S. je od 12. do 15. februara obilazio lokacije u blizini kuće u kojoj je Šuša živeo, opservirao teren i žrtvu kako bi utvrdili njegove navike i kretanje. Takođe su 4. februara iznajmili vozilo kojim su se približili kući žrtve na dan zločina - navodi se izvor Kurira.

Prema sumnjama, Branko S. je bio vozač koji je odvezao direktnog izvršioca zločina blizu kuće Milana Šuše i parkirao iznajmljeni automobil na mestu gde su mogli da ga vide kada izlazi iz svoje kuće. Nakon što je Šuša izašao iz automobila da zatvori kapiju dvorišta, napadač je prišao i ispalio najmanje sedam hitaca u njega.

Nakon zločina, sumnja se da su ubica i saučesnik pobegli na različite strane, a Danijela Z. (28) iz Kruševca uhapšena je zbog sumnje da je pomogla ubici da napusti Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading