MILJANA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA! NAPRAVILA SKANDAL MOMENTALNO NAKON SUĐENJA! Majka Koste Kecmanovića otrčala sve u štiklama - PREZIR JOJ SE VIDI U OČIMA! (VIDEO)

Autor:

Hronika

01.03.2024

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka dečaka-ubice Koste Kecmanovića ne prestaje da šokira javnost.

MILJANA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA! NAPRAVILA SKANDAL MOMENTALNO NAKON SUĐENJA! Majka Koste Kecmanovića otrčala sve u štiklama - PREZIR JOJ SE VIDI U OČIMA! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

U Višem sudu u Beogradu danas je ispitivanjem Vladimira Kecmanovića, ocu dečaka Koste Kecmanovića,  koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio 10 ljudi, nastavljeno suđenje njemu i njegovoj supruzi MIljani Kecmanović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @podzemlje.republika

 

Sudija i postupajući tužilac su danas završili sa postavljanjem pitanja Kecmanoviću, a punomoćnici oštećenih i oštećeni bi trebalo da ga ispituju 1.aprila kada je nastavak suđenja.

Roditelji ubijene dece su tužnim pogledima, očajni, gledali u prazninu koja je ostala nakon ubistva njihovih mališana, dok je Miljana Kecmanović, majka dečaka-ubice, u sud došla samouvereno, dignute glave kao i juče sređena od glave do pete. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miljana Kecmanović na suđenju

Miljana beži od novinara čim ih ugleda!

Miljana Kecmanović je isključivo alergična na novinare kako se vidi na našem video snimku. Kad je videla da je novinari fotografišu pognula je glavu i pobegla. 

Da podsetimo, optužnicom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu je predloženo da sud oca Vladimira Kecmanovića osudi na kaznu zatvora od 12 godina, a majku Miljanu Kecmanović na dve i po godine. Za vlasnika i instruktora u streljačkom klubu predloženo je po tri godine zatvora.

Otac dečaka ubice, Vladimir Kecmanović, podsetimo, optužen je da je izvršio krivično delo - teško delo protiv opšte sigurnosti jer je dete od 13 godina vodio u streljanu i učio da puca, kao i da nije adekvatno čuvao oružje u kući. Dečak K.K, koji u vreme izvršenja ovog zločina nije imao navršenih 14 godina, pa samim tim nije krivično odgovoran, pucao je na svoje drugare iz dva očeva pištolja koja je uzeo 1. maja. Potom ih je kobnog dana stavio u svoj ranac, otišao u školu i tokom prvog časa ubio 10 osoba i ranio još petoro dece i nastavnicu istorije.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Tanja

01.03.2024 19:04

Roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu i najmlađi masovni ubica na svetu samo gledaju sebe. Apsolutno ih ne zanima što naše dece i čika Dragana nema zauvek.

Odgovori 35 13
Avram

03.03.2024 12:48

@Tanja - Tanja, Vi ste pretplaćeni na komentare sa ovom tematikom na svim portalima? Sumnjivi ste jako.

Odgovori 6 17
Tanja

03.03.2024 18:46

@Avram - Avrama hoćete da me upoznate, pogledate u oči? Roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu samo gledaju da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje.

Odgovori 11 6
Rile

04.03.2024 13:20

@Tanja - Tanja @ vi znate da oni hoce bas u London ili Havaje?! Poznajete ih licno, imate li vi veze sa elitnim oglednim Ribnikarom?! Samo da Vam napomenem na Havaje ne mogu, ne smeju, to valjda znate!