PUTNIK O HORORU KOJI JE PREŽIVEO NA BEOGRADSKOM AERODROMU! Stravična ispovest: Nakon što smo iskočili na tobogane, svi smo trčali što dalje od aviona!

Autor:

Hronika

29.02.2024

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stjuardese su odmah obavestile putnike da započinje evakuacija.

PUTNIK O HORORU KOJI JE PREŽIVEO NA BEOGRADSKOM AERODROMU! Stravična ispovest: Nakon što smo iskočili na tobogane, svi smo trčali što dalje od aviona!

Foto: shutterstock

Na Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu večeras je zavladao pravi haos nakon anonimne dojave o bombi. Avion kompanije "Wizz Air", koji je trebao da leti za Barselonu u 19:15 časova, ispucao je tobogane za evakuaciju, što je dodatno doprinelo dramatičnoj situaciji.

- Avion je krenuo da poleće, kada je dostigao veliku brzinu pogasila su se sva svetla u avionu i krenulo je pištanje, odnosno signal za uzbunu. Nakon toga stjuardese su obavestile putnike da počinje evakuacija, i svi smo skakali na tobogane, bilo je dramatično - kaže nam jedan od putnika.

Prema svedočenju jednog od putnika za Mondo, incident je počeo kada je avion postigao određenu brzinu za poletanje, nakon čega su se sve svetlosti u kabini ugasile, a avion je zaustavljen na kraju piste. Tada je odjednom počelo pištanje, što je bio signal za uzbunu. Stjuardese su odmah obavestile putnike da započinje evakuacija, nakon čega su putnici počeli da koriste tobogane za napuštanje aviona.

- Bio je zaista dramatičan trenutak. Nakon što smo iskočili na tobogane, svi smo trčali što dalje od aviona. Sada smo svi putnici na aerodromu, čekamo nova obaveštenja o daljim koracima. Naša prtljaga i putne isprave ostale su unutar aviona - izjavio je putnik.

Ovakvi događaji izazivaju ozbiljnu zabrinutost i napetost među putnicima, ali nadamo se da će nadležne službe brzo rešiti situaciju i pružiti dodatne informacije o daljem postupanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading