DOJAVA O BOMBI U SREDNJOJ ŠKOLI U SVILAJNCU: Policija blokirala ulice

Autor:

Hronika

29.02.2024

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova vest dolazi u isto vreme kada je na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu.

DOJAVA O BOMBI U SREDNJOJ ŠKOLI U SVILAJNCU: Policija blokirala ulice

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

Večeras je došlo do dramatične situacije u Srednjoj školi "Svilajnac" u kojoj je stigla dojava o postavljenoj bombi. Policija je odmah reagovala na prijavu i izašla na teren kako bi sprovela evakuaciju i započela uviđaj. U cilju bezbednosti, blokiran je saobraćaj u ulicama oko škole kako bi se omogućilo nesmetano delovanje nadležnih organa.

Ova vest dolazi u isto vreme kada je na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu takođe stigla dojava o bombi, što dodatno pojačava ozbiljnost situacije.

Policija je odmah reagovala na dobijenu dojavu o bombi u Srednjoj školi "Svilajnac" i preduzela sve neophodne mere kako bi se situacija stavila pod kontrolu. Za sada, detalji o tome ko je uputio dojavu još uvek nisu poznati, ali istražitelji vode intenzivnu istragu kako bi utvrdili poreklo ove ozbiljne pretnje.

U okviru preventivnih mera, evakuacija u Srednjoj školi "Svilajnac" je u toku, a učenici i osoblje škole se bezbedno izvlače iz zgrade kako bi se omogućilo sprovođenje uviđaja. Ova situacija predstavlja ozbiljan izazov za sve nadležne službe, ali se istovremeno sprovode sve neophodne mere kako bi se garantovala bezbednost svih prisutnih.

Da podsetimo, večeras je dojava o bombi stigla i na Beogradski aerodrom. Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" je hitno zatvoren zbog dojave o bombi koju je dobio pilot jednog leta pre poletanja. Incident se dogodio oko 19.15 časova na pisti, kada je pilot primio informaciju o bombi i odmah kontaktirao policiju zbog sumnjivog putnika. Svi putnici su evakuisani, a trenutno je u toku detaljan pregled aviona kako bi se utvrdila verodostojnost dojave.


Pilot leta na kome je došlo do dojave o bombi pokazao je brzu reakciju i odmah kontaktirao nadležne organe nakon što je dobio informaciju. Njegova odlučnost i profesionalnost su doprineli brzoj evakuaciji putnika i postupanju u skladu sa bezbednosnim protokolima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading