PRVE SLIKE STRAVIČNE NESREĆE U ZRENJANINU: Auto se zakucao u autobus, vozač hitno prebačen u bolnicu! (FOTO)

Autor:

Hronika

26.02.2024

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nesreća u Zlaticu kod Zrenjanina

PRVE SLIKE STRAVIČNE NESREĆE U ZRENJANINU: Auto se zakucao u autobus, vozač hitno prebačen u bolnicu! (FOTO)

Foto: shutterstock


U Zlaticu, nedaleko od Zrenjanina, danas se dogodila teška saobraćajna nesreća koja je uzdrmala lokalnu zajednicu. Prema izveštajima, automobil je udario u zadnji deo autobusa, rezultirajući ozbiljnim povredama vozača automobila. Hitna pomoć je odmah intervenisala na licu mesta, a vozač je prevezen u Urgentni centar u Zrenjaninu radi daljeg lečenja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Zastoj saobraćaja i posledice nesreće

Nakon nesreće, saobraćaj na tom delu puta je značajno otežan, stvarajući zastoj i probleme za druge vozače koji su se zatekli u blizini. Policija je brzo reagovala i preduzela mere kako bi regulisala saobraćaj i omogućila nesmetano odvijanje saobraćaja na toj deonici puta.

Ovakvi tragični događaji nas podsećaju na važnost poštovanja saobraćajnih propisa i pažljive vožnje, kako bismo smanjili rizik od saobraćajnih nesreća koje mogu imati ozbiljne posledice po živote ljudi.


Hitna pomoć je brzo reagovala na poziv za pomoć i pružila adekvatnu medicinsku negu povređenom vozaču. 

Očekuje se da će istraga o uzrocima ove nesreće pružiti više informacija o tome šta je dovelo do ovog tragičnog sudara i da će se preduzeti mere kako bi se smanjio rizik od sličnih nesreća u budućnosti.


Nesreće poput ove nas podsećaju na važnost bezbednosti u saobraćaju i potrebu da svi učesnici budu pažljivi i odgovorni za svoje postupke na putu. Nadamo se da će povređeni vozač uskoro biti van životne opasnosti i da će se lokalna zajednica oporaviti od ovog teškog događaja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading