OVO JE MOTIV UBISTVA MMA BORCA?! Stefanu napadač zario nož u srce zbog sukoba u klubu?!

Autor:

Hronika

25.02.2024

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krvava noć za nama!

OVO JE MOTIV UBISTVA MMA BORCA?! Stefanu napadač zario nož u srce zbog sukoba u klubu?!

Foto: shutterstock, youtube/printcreen/MMA INSTITUT

Stefan Savić, član srpske MMA reprezentacije, tragično je izgubio život tokom noći između subote i nedelje.

Prema informacijama do kojih je došao Informer, Stefan je bio angažovan kao deo obezbeđenja. Incident se dogodio na Dorćolu, gde je, nakon izbije svađe, napadač nožem naneo povrede Saviću, koje su bile fatalne do dolaska u bolnicu.

Iz nezvaničnih izvora saznaje se da je Stefan Savić bio u iščekivanju stipendije, zbog čega je privremeno radio kao obezbeđenje u noćnim klubovima. Pretpostavlja se da je u jednom takvom okruženju došlo do sukoba koji je rezultirao njegovom smrću.

Od njega se opraštaju kolege i prijatelji iz sporta, a oglasio se i MMA Savez Srbije. Naglašavaju da Stefan nije bio sklon problemima ni sukobima, što ovaj događaj čini još tragičnijim.

Podsećamo, poziv Hitnoj pomoći stigao je nešto pre jedan sat posle ponoći. Stefan Savić je ranjen na uglu Dobračine i Dunavske ulice na Dorćolu kada mu je još nepoznat napadač zadao dve ubodne rane, od kojih je jedna bila kod srca, a druga u predelu pazuha.

Samo minut kasnije je javljeno da je na Terazijama izboden još jedna mladić, a par sati kasnije i muškarac. Obojica se nalaze u teškom stanju i u bolnici su.

Stefan Savić je inače osvajač bronzane medalje na MMA Svetskom prvenstvu, a takođe je bio i reprezentativac Srbije. Medalju je osvojio samo tri meseca pre ubistva.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading