MLADIĆ IZBODEN NA DORĆOLU BIO MMA BORAC!

Autor:

Hronika

25.02.2024

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportista jedan od dvojice izbodenih mladića!

MLADIĆ IZBODEN NA DORĆOLU BIO MMA BORAC!

Foto: Ilustracija: Republika, ST/Nebojša Mandić, Pixabay

Reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA, Stefan Savić, preminuo je u nedelju 25. februara u jutarnjim satima, kada ga je još nepoznata osoba izbola na Dorćolu.

Ova vest je preneta od strane TV Arena sport, koja je izrazila saučešće porodici i prijateljima, ističući da će Stefan zauvek ostati upamćen ne samo kao šampion, već i kao osoba koja je svojom dobrotom dotakla mnoga srca.

Stefan Savić bio je poznat po svojoj uspešnoj sportskoj karijeri, posebno po osvajanju bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA. Njegova posvećenost i veština u borilačkim veštinama doneli su mu značajnu popularnost u sportskim krugovima, a njegov doprinos srpskom sportu ostaje neizbrisiv.

Podsećamo, Stefan S. (23) ubijen je sinoć kada ga je za sada nepoznata osoba nožem izbola ispod srca, pazuha u Beogradu, a policija i dalje intezivno traga za napadačem.

Napada se dogodio na uglu Dobračine i Dunavske ulice, a nesrećni mladić preminuo je u Urgentnom centru.

Sumnja se da je nepoznati napadač prišao Stefanu i da je ubrzo došlo do sukoba koji se kobno završio, s obzirom da je ubica zario nož mladiću kod srca, tačnije ispod pazuha - navodi izvor Kurira i dodaje:

- Sve se dogodilo nasred ulice. Mladić je pao na pod, a napadač je pobegao u nepoznatom pravcu, a neko od prolaznika pozvao je Hitnu pomoć koja je ubrzo zbrinula. Mnogo je krvario i nažalost u Urgentnom centru u Beogradu je poodlegao povredama i pored svih napora lekara.

Kako smo pisali, gotovo u isto vreme napad se dogodio i na Terazijama, a nekoliko sati kasnije i ispred prestoničkog restorana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading