SUDARILI SE AUTOMOBIL I AUTOBUS, POLICIJA NA TERENU: Saobraćajka na putu Padina-Samoš

Autor:

Hronika

12.02.2024

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je odmah reagovala na mesto nesreće i preuzela kontrolu nad situacijom.

SUDARILI SE AUTOMOBIL I AUTOBUS, POLICIJA NA TERENU: Saobraćajka na putu Padina-Samoš

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/192_rs/

Večeras je u blizini Padine došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali autobus i automobil. Na osnovu dostupnog video-snimka, može se videti da je došlo do sudara, ali tačan uzrok još uvek nije poznat.

Policija je na terenu i vrši istragu kako bi utvrdila šta je dovelo do ove nezgode.

Snimak je osvanuo na Instagram stranici 192.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Policija je odmah reagovala na mesto nesreće i preuzela kontrolu nad situacijom. Dalja istraga će biti sprovedena kako bi se utvrdilo kako je došlo do ove saobraćajne nezgode i da li postoje eventualni faktori koji su doprineli ovom incidentu.

Trenutno nije poznato kakvo je zdravstveno stanje učesnika u ovoj saobraćajnoj nezgodi. Hitna pomoć je na terenu i pruža neophodnu medicinsku pomoć. Detalji o povređenima još uvek nisu dostupni javnosti, ali će se očekivati zvanično saopštenje od nadležnih organa čim budu dostupne informacije.

Područje na kome se dogodila ova nezgoda je inače poznato po relativno mirnom saobraćaju bez zastoja. Međutim, i pored toga, saobraćajne nezgode se mogu dogoditi u bilo kom trenutku. Važno je da vozači budu posebno oprezni i pridržavaju se propisa kako bi se očuvala bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Saobraćajna nezgoda na putu Padina - Samoš zahteva pažnju nadležnih organa i javnosti. Detalji o uzroku i posledicama ove nezgode biće objavljeni nakon završetka istrage. Važno je da se pridržavamo saobraćajnih propisa kako bismo smanjili rizik od ovakvih incidenata i očuvali bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading