VATRA GUTA SVE PRED SOBOM: Ogroman požar kod Čačka, vatrogasci se bore sa plamenom (FOTO)

Autor:

Hronika

11.02.2024

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije poznato pod kakvim okolnostima je vatra planula.

VATRA GUTA SVE PRED SOBOM: Ogroman požar kod Čačka, vatrogasci se bore sa plamenom (FOTO)

Foto: RINA

U okolini Čačka izbio je šumski požar, a prema prvim, nezvaničnim informacijama, gori trava i nisko rastinje. Nije poznato pod kakvim okolnostima je vatra planula.

Na terenu je veliki broj vatrogasnih ekipa koje se bore protiv požara, a pomoć stiže i od policije koja utvrđuje uzroke ovog požara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Ne zna se da li vatra preti kućama i da li ima povređenih osoba. Situacija je i dalje neizvesna, a nadležne službe su angažovane na suzbijanju požara i zaštiti ljudi i imovine.

Šumski požari predstavljaju ozbiljnu pretnju za okolinu, a brza reakcija vatrogasaca i policije ključna je za sprečavanje daljeg širenja vatre i zaštite života i imovine.

U ovakvim situacijama, važno je da građani budu oprezni i da prate uputstva nadležnih organa kako bi smanjili rizik od izbijanja požara i olakšali posao spasilačkim ekipama.

Šumski požari su ozbiljan problem sa kojim se često suočavamo tokom letnjih meseci, a reakcija i koordinacija spasilačkih timova ključni su za brzo rešavanje ovakvih situacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading