ZBOG PAR HILJADA DINARA OSUĐEN NA SEDAM GODINA ZATVORA: Višestrukom povratniku u pljački pomogla žena, evo koliku je ona kaznu dobila!

Autor:

Hronika

01.02.2024

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor V. je osuđen kao višestruki povratnik u izvršenju pljački i teških krađa.

ZBOG PAR HILJADA DINARA OSUĐEN NA SEDAM GODINA ZATVORA: Višestrukom povratniku u pljački pomogla žena, evo koliku je ona kaznu dobila!

Foto: pixabay.com

Apelacioni sud u Kragujevcu nedavno je potvrdio presudu Osnovnog suda u Novom Pazaru kojom je Igor V. iz Kruševca osuđen na sedam godina i mesec dana zatvora zbog razbojništva, dok je njegova saučesnica Silvana R. osuđena na dve godine zatvora. Presuda je potvrđena zbog njihovog učešća u pljački tokom koje su oštetili G.B. iz Novog Pazara za 7.000 dinara.

Višestruki povratnik u izvršenju pljački

Igor V. je osuđen kao višestruki povratnik u izvršenju pljački i teških krađa. Ova okolnost je uzeta kao otežavajuća prilikom izricanja kazne, s obzirom na to da je Igor V. više puta osuđivan u prošlosti, uglavnom zbog teških krađa i razbojništava. Institut "višestruki povratnik" podrazumeva da osoba koja je više puta osuđivana na kazne zatvora duže od godinu dana mora biti osuđena na više od polovine propisane kazne za krivično delo koje joj se stavlja na teret.

Detalji pljačke i hapšenje

Pljačka se dogodila 18. maja prošle godine, oko podneva, kada su Igor V. i Silvana R. pratili G.B. iz Novog Pazara i napali ga u blizini Zelene pijace, tražeći novac. Silvana R. je držala G.B.-a za ruke s leđa, dok je Igor V. iz džepa izvadio 7.000 dinara, od kojih je 4.000 palo na zemlju. Nakon pljačke, Igor V. je pobegao sa 3.000 dinara, a Silvana R. je takođe pobegla nakon što je uzela preostali iznos od 4.000 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading