IZMASAKRIRAO MAJKU JER JE MISLIO DA JE DEMON! Jezivo ubistvo u Mirijevu: "Tog jutra Sunce je izašlo na zapadu..."

Autor:

Hronika

30.01.2024

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija ga je pronašla nedaleko od zgrade kako udara glavom o šoferšajbnu parkiranog automobila.

IZMASAKRIRAO MAJKU JER JE MISLIO DA JE DEMON! Jezivo ubistvo u Mirijevu: "Tog jutra Sunce je izašlo na zapadu..."

Foto: shutterstock

Milan Vićentić (33) je 2017. godine izvršio brutalno ubistvo svoje majke Ljubinke (51) u porodičnom stanu u beogradskom naselju Mirijevo. Zločin se dogodio krajem januara, u zoru, dok je Milanov otac bio na poslu.

Prema izveštaju, Milan se, pretpostavlja, probudio tokom noći u nervnom rastrojstvu, zgrabio nož i otišao u sobu gde je spavala majka. Izmasakrirao ju je, zadavši joj brojne udarce po telu, a žena se pokušala braniti od sina, što je ukazivalo na borbu sudeći po povredama na njenim rukama i šakama. Zatim je i sebe povredio, a krvav i go izašao iz stana uputio se ka policijskoj stanici, prenosi Kurir.

Policija ga je pronašla nedaleko od zgrade kako udara glavom o šoferšajbnu parkiranog automobila. Prilikom hapšenja, Milan je bio unezveren i teško je izvukao informacije o sebi. Kada su stigli do stana, zatekli su stravičan prizor - telo njegove majke bilo je unakaženo, obliveno krvlju, a spavaćica pocepana.

Istraga je otkrila da je Milan bio psihički bolesnik i da je u trenutku zločina bio neuračunljiv. Umesto zatvorske kazne, u junu 2017. mu je izrečena mera obaveznog lečenja u psihijatrijskoj ustanovi.

Na suđenju, Milan je izrazio žaljenje zbog ubistva svoje majke. Tvrdio je da u tom trenutku nije bio svestan da je žrtva bila njegova majka i opisao je okolinu tog jutra kao apokaliptičnu, gde su ljudi ličili na demone, a "da je Sunce izašlo na zapadu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading