UBICA (23) GA IZREŠETAO IZ AUTOMOBILA U POKRETU: Ovo je tragično nastradali mladić (19) iz Sarajeva (FOTO)

Autor:

Hronika

29.01.2024

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On se predao policiji u prisustvu svog advokata.

UBICA (23) GA IZREŠETAO IZ AUTOMOBILA U POKRETU: Ovo je tragično nastradali mladić (19) iz Sarajeva (FOTO)

Foto: instagram.com/radojicic_aleksandar

U nedelju uveče, naselje Otoka u Sarajevu bilo je poprište tragičnog događaja koji je potresao celu zajednicu. Nažalost, 19-godišnji Faris Pendek izgubio je život u ovom nasilnom incidentu, ostavljajući iza sebe porodicu i brojne prijatelje koji sada tuguju zbog iznenadnog gubitka.

Osumnjičeni Adem Šuman se predao policiji

Kako prenosi Avaz, osumnjičeni za ovo ubistvo je 23-godišnji Adem Šuman, koji se predao policiji u prisustvu svog advokata. Nakon predaje, Šuman je uhapšen i trenutno se nalazi na kriminalističkoj obradi u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo. Detalji ovog slučaja još uvek nisu u potpunosti otkriveni, ali čini se da je do ovog tragičnog događaja došlo nakon svađe u saobraćaju, kada je Šuman navodno izvršio ubistvo iz automobila u pokretu.

Poruka saučešća za Farisa Pendeka

Ova vest je šokirala mnoge ljude, a poruka saučešća za Farisa Pendeka odjeknula je širom zajednice. Mnogi prijatelji i poznanici oplakuju njegovu smrt i prisećaju se lepih trenutaka provedenih sa njim. Njegova prerana smrt ostavlja prazninu koja će teško biti popunjena, a zajednica se nada da će pravda biti zadovoljena u ovom slučaju.


Ovo tragično ubistvo još jednom nas podseća na važnost bezbednosti u saobraćaju i rešavanja sukoba na miran način. Nema sumnje da će ovaj događaj ostaviti dubok trag u srcima svih koji su poznavali Farisa Pendeka, a zajednica će se dugo sećati njegovog osmeha i dobrote.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading