UBIO TINEJDŽERA ZBOG SVAĐE U SAOBRAĆAJU! Jezivi detalji pucnjave u Sarajevu: Mladić sedeo na zadnjem sedištu, vozači se gurkali, pa potregli pištolje! (VIDEO)

Autor:

Svet

29.01.2024

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubijeni mladić bio je u vozilu "citroen" sa trojicom svojih prijatelja.

UBIO TINEJDŽERA ZBOG SVAĐE U SAOBRAĆAJU! Jezivi detalji pucnjave u Sarajevu: Mladić sedeo na zadnjem sedištu, vozači se gurkali, pa potregli pištolje! (VIDEO)

Foto: Youtube/CRNA Hronika

U pucnjavi koja se sinoć dogodila u sarajevskom naselju Otoka ubijen je 19-godišnji Faris Pendek.

Pendek je, prema nezvaničnim informacijama koje prenosi Avaz, preminuo usled sukoba koji je usledio nakon svađe u saobraćaju.

U trenutku incidenta, u vozilu sa njim nalazila su se još tri lica, od kojih su, navodno, dvojica zadobila povrede. Policija je pokrenula potragu za počiniocem. Istraga je u toku kako bi se utvrdilo ko je pucao i koliko je hitaca ispaljeno, što je dovelo do smrti mladića na mestu događaja.

Ubijeni mladić bio je u vozilu "citroen" sa trojicom svojih prijatelja. Kako Faktor nezvanično saznaje, neposredno pre incidenta, oni su se vraćali iz naselja Miljacka.

Mladići iz “citroena” izašli su, kao i vozač drugog automobila, te je došlo do svađe i naguravanja.

Mladić koji je ubijen bio je na zadnjem sedištu vozila, iza vozača, i izgleda da nije izlazio iz automobila. Vozač drugog automobila, nakon što se vratio u svoje vozilo, verovatno je upotrebio pištolj i ispalio hitce u pravcu "citroena", pri čemu je pogodio i usmrtio nesrećnog mladića koji je ostao mrtav na licu mesta.

Hitna pomoć je brzo stigla na mesto događaja, ali uprkos pokušajima reanimacije, nisu uspeli da spasu ubijenog mladića.

Prema saznanjima, ni ubijeni mladić ni njegovi prijatelji nisu poznati policiji kao prekršioci zakona. Muškarac koji je pucao se odmah udaljio sa mesta događaja, a prema nezvaničnim informacijama, policija ima određene indicije o njegovom identitetu i intenzivno traga za njim, javlja Srpska info.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading