KOSTA KECMANOVIĆ OTKRIO ŠTA GA IZLUĐUJE: Više puta ponovio šta i koga ne voli, zbog njegovih reči svi ostali BEZ KOMENTARA!

Autor:

Hronika

28.01.2024

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početak suđenja roditeljima Koste Kecmanovića, Viši sud u Beogradu zakazao je za sutra.

KOSTA KECMANOVIĆ OTKRIO ŠTA GA IZLUĐUJE: Više puta ponovio šta i koga ne voli, zbog njegovih reči svi ostali BEZ KOMENTARA!

Foto: printscreen/Google Earth, Privatna arhiva

Kosta Kecmanović koji je pre nepunih devet meseci, 3. maja prošle godine, ubio devetoro đaka i čuvara škole u više navrata pokazao je da nema osećanja i milosti, a ono što je ovaj put izgovorio šokiralo je sve prisutne!

Naime, jednom prilikom tokom razgovora sa nadležnima koji se o njemu staraju, on je objasnio šta voli, a šta ga izluđuje!  

- Kosta je u više navrata ponovio da mu nije stalo i da ne mari zbog zločina koji je učinio. Takođe je naveo da životinje obožava, ali da ga ljudi izluđuju. Tu je nabrojao ne samo decu i njegove roditelje, već i mnoge druge sa kojima je do svoje 14. godine bio u kontaktu - saznajemo od izvora upoznatog sa slučajem.

Kako nam je potvrdio sagovornik, Kostu zanima samo da bude pušten na slobodu.

- Reč je o dečaku koji jednostavno nema milosti i osećanja prema drugima. Jedino što ga zanima je on sam i njegova sloboda za kojom trenutno žudi.

Podsetimo, početak suđenja roditeljima Koste Kecmanovića (14), Viši sud u Beogradu zakazao je za ponedeljak 29. januara od 11 časova.

Tog dana, nekoliko minuta pre samog početka ročišta, očekuje se dolazak roditelja zločinca Miljane Vladimira Kecmanovića kojima će se suditi, dok će Kosta biti svedok u ovom postupku.

Prema rasporedu suđenja ono će se nastaviti i sutradan u utorak, a suđenje za masakr će početi čitanjem optužnice i izjašnjenjem okrivljenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (11)

Loading
Tanja

28.01.2024 10:56

Najmlađi masovni ubica na svetu hoće slobodu? Decu i čika Dragana nam je poubijao najmlađi masovni ubica na svetu u školi,na školskom času oružjem od kuće donetim u školu.Roditelji ga učili da puca,vodali po streljanama, raznim pucačkim aktivnostima. A sad roditelje i najmlađeg masovnog ubice na svetu ne zanima što naše dece nema. Oni samo gledaju da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje!

Odgovori 12 7
?.

28.01.2024 11:04

Baš je čudno, to da voli životinje, ako je inače hladnokrvni psiho, koliko znam psihopate se izživljavaju na svakom živom biću...

Odgovori 19 1
NEOBICNO

28.01.2024 13:29

@?. - SERIJSKE UBICE, ZLOSTAVLJACI U DETINJSTVU KRENU DA IZIVAJAJU NA ZIVOTINJA, PA NA LJUDIMA...NEOBICNO, OSIM AKO KOSTA NIJE BIO IZLOSEN NEKIM PRITAJENIM MALTRETIRANJIMA I IZGUBIO VERU U LJUDE, A OSTAO EMOTIVAN PREMA ZIVOTINJIAMA..POD USLOVOM DA SU INFORMACIJE O KOSTI TACNE..MADA ...

Odgovori 13 4
Lola

28.01.2024 13:58

@?. - Rekao, sto ne znaci da je istina. Manipilatori su lazovi nad lazovima.

Odgovori 16 2