GODINU DANA KAKO JE JETMIR ZADAVIO LEPU IVANU! Crnogorac glumio ucveljenog momka, pa se odlučio na GNUSAN ČIN - porodica je poručila samo OVO! (FOTO)

Autor:

Hronika

25.01.2024

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godinu dana od ubistva Ivane Krivokapić.

GODINU DANA KAKO JE JETMIR ZADAVIO LEPU IVANU! Crnogorac glumio ucveljenog momka, pa se odlučio na GNUSAN ČIN - porodica je poručila samo OVO! (FOTO)

Foto: Printscreen/Facebook

Jetmir G. je osumnjičen da je ubio Ivanu Krivokapić

Porodica Ivane Krivokapić, studentkinje koja je brutalno ubijena pre više od godinu dana, i dalje oplakuje gubitak i izražava bol na društvenim mrežama.

- Vratićeš se ti. Vratićeš se kroz snove i kroz sećanja. Sećanja nikada ne kasne, ona uvek stižu na vreme. I znam da sanjaš, sanjaj i dalje, a ja? Ja ću čekati trenutak kada ćemo se opet sresti. Golubice moja mila - napisao je neutešni otac na Fejsbuku.

Njena sudbina, okarakterisana kao jedan od najtragičnijih zločina u proteklom periodu, ostavlja trag tuge i nepravde.

- Ubici naše Ivane samo će Bog suditi - rekao je ranije za "Blic" neutešan Miodrag Krivokapić, stric svirepo ubijene studentkinje.

 

 

Ivanin otac, Slobodan Krivokapić, izrazio je svoju tugu i sećanje na ćerku kroz potresnu poruku na Fejsbuku. Prateći tužne reči, objavljene su i dve fotografije – jedna koja prikazuje belog goluba, simbola mira, dok je druga slika njegove ubijene ćerke.

Tog 30. decembra prošle godine Više javno tužilaštvo je saopštilo rezultate obdukcije sa toksikologijom, koji su potvrdili da je studentkinja ubijena. Ipak, tada je saopšteno da je osumnjičeni NN lice.

- Sumnja se da je, za sada nepoznato lice Ivanu Krivokapić lišilo života tako što ju je ugušilo davljenjem. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog krivičnog dela i traga za počiniocem - saopšteno je tada.

Poruka oca Ivane svedoči o teškoj boli koja prati porodicu, dok zajednica i dalje ostaje zapanjena ovim stravičnim događajem. Komentari ispod objave odražavaju suosjećanje i podršku ožalošćenima, ističući potrebu za pravdom i zatvaranjem ovog mračnog poglavlja.

Foto: Printscreen/Facebook

Ivana Krivokapić

Ivanin ubica, Jetmir Gočaj, i dalje je u bekstvu, uprkos međunarodnoj poternici koja je izdata nakon što je identifikovan kao osumnjičeni za zločin. Porodica Krivokapić i dalje traga za pravdom, ističući da samo Bog može suditi ubici njihove Ivane.

Podsetimo, nakon 20 dana od ubistva, utvrđeno je da za Ivanino ubistvo osumnjičen Jetmir Gočaj (24). To je zvanično i saopštilo Više javno tužilaštvo u Beogradu 13. januara.

- U pitanju je državljanin Crne Gore Jetmir G. (24). Nakon što je policija dostavila krivičnu prijavu uz dokazni materijal, Više javno tužilaštvo u Beogradu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv Jetmira G, zbog sumnje da je izvršio krivično delo Teško ubistvo iz niskih pobuda (ljubomore), za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor - naveli su iz Tužilaštva.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading