PAJSEROM ČOVEKU IZLOMIO RUKE: Određen pritvor za nasilnika iz Smedereva

Autor:

Hronika

23.01.2024

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oštećenom su nanete teške telesne povrede, uključujući prelom lakta, podlaktice i šake leve ruke, zbog čega je zadržan na odeljenju hirurgije.

PAJSEROM ČOVEKU IZLOMIO RUKE: Određen pritvor za nasilnika iz Smedereva

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu saopštilo je danas da je određen pritvor u trajanju od 30 dana za B.A. (44), osumnjičenog za nanošenje teških telesnih povreda.

Prema saopštenju, osumnjičenom se stavlja na teret da je u večernjim satima u naselju Papazovac u Smederevu, nakon kraće verbalne rasprave, oštećenom zadao više udaraca metalnom šipkom - pajserom.

Oštećenom su nanete teške telesne povrede, uključujući prelom lakta, podlaktice i šake leve ruke, zbog čega je zadržan na odeljenju hirurgije.

Nakon intenzivnih operativnih radnji, identitet učinioca je utvrđen, a obavljen je i uviđaj na licu mesta. Osumnjičenom je najpre određeno zadržavanje, a zatim i pritvor, uz obrazloženje da postojanje okolnosti ukazuje na to da bi boravkom na slobodi mogao ometati postupak uticajem na oštećenog.

Očekuje se dalje sprovođenje istrage kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog incidenta.

Ovo je samo još jedan u nizu nasilnih incidenata koji su potresli Smederevo u proteklih par dana. Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su juče Z. J. (41) zbog  postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

On se sumnjiči da je noćas poznaniku, sa kojim je prethodno bio na proslavi slave, a zatim i u jednom ugostiteljskom objektu, u svojoj kući zadao više uboda nožem u predelu stomaka. 

Nakon toga je, kako se sumnja, telo muškarca izneo iz kuće i ostavio u dvorištu.

Brzom i efikasnom akcijom, policijski službenici su, posle prijave nestanka  tridesetšestogodišnjeg muškarca, pronašli njegovo beživotno telo u dvorištu kuće osumnjičenog u Smederevu.

Po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Žedni Günok

23.01.2024 20:12

Dobro je da se nije svršilo tragičnou.