PROLAZNICI NAŠLI TELO MLADIĆA U ULICI CARICE MILICE! Detalji užasa koji je jutros potresao Beograd - izdahnuo je na licu mesta!

Autor:

Hronika

20.01.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest koja je jutros potresla Beograđane.

PROLAZNICI NAŠLI TELO MLADIĆA U ULICI CARICE MILICE! Detalji užasa koji je jutros potresao Beograd - izdahnuo je na licu mesta!

Foto: Shutterstock

Jutros oko 7 sati, prolaznici su pronašli telo mladića (26) na trotoaru u Ulici carice Milice. Nažalost, uprkos brzoj intervenciji Hitne pomoći, medicinska ekipa je mogla samo da konstatuje smrt mladića.

Prema nezvaničnim informacijama, čini se da je mladić preminuo prirodno, budući da na telu nisu uočene nikakve povrede koje bi ukazivale na nasilnu smrt. Hitna pomoć je odmah pozvana nakon što su prolaznici primetili mladića na trotoaru.

Policija je sprovela uviđaj na mestu događaja, a prema nalogu tužioca, telo nesrećnog mladića transportovano je na Institut za sudsku medicinu. Obdukcija će biti izvršena kako bi se tačno utvrdio uzrok smrti.

Foto: ST/Petar Divac, Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Hitna intervencija

Šta raditi u slučaju pronalaska beživotnog tela?

Pronalaženje beživotnog tela može biti veoma emotivno i stresno iskustvo. Ako se nađete u takvoj situaciji, sledite ove korake:

Pozovite hitnu pomoć:

U većini zemalja, pozivanje hitne pomoći (broj 112 ili lokalni hitni broj) prvi je korak. Obavestite ih o situaciji i pratite njihove instrukcije.

Ne dirajte telo:

Ostanite smireni i ne pokušavajte dirati ili pomerati telo. Postoji mogućnost da su prisutne forenzičke ili medicinske činjenice koje bi mogle biti bitne za istražitelje.

Obavestite policiju:

Ako niste već obavestili policiju, učinite to odmah. Oni će pokrenuti istragu i preduzeti dalje korake prema potrebi.

Ostanite na mestu događaja:

Ako je to moguće, ostanite na mestu događaja dok ne stignu hitna pomoć i policija. Važno je da ne menjate ništa na mestu događaja kako biste sačuvali integritet scene.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading