DEDA IZ SRBIJE IZREŠETAO UNUKU ŽENU U ŠVAJCARSKOJ! U devojku ispalio šest metaka, porodica neutešna - preti mu doživotna robija!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

09.01.2024

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravično ubistvo šokiralo Švajcarsku.

DEDA IZ SRBIJE IZREŠETAO UNUKU ŽENU U ŠVAJCARSKOJ! U devojku ispalio šest metaka, porodica neutešna - preti mu doživotna robija!

Foto: Shutterstock

U utorak će se 79-godišnji deda iz Srbije pojaviti na sudu u Švajcarskoj, optužen za ubistvo 32-godišnje Ksenije K., supruge svog unuka. Zločin se dogodio 2021. godine, a deda se tereti da je pucao i ubio Kseniju nakon što je podnela zahtev za razvod braka.

Prema navodima javnog tužilaštva, okidač za zločin bio je Ksenijin odlazak i namera da započne novi život, što nije bilo u skladu sa vrednostima optuženog. Zločin se desio kada je deda neočekivano posetio Ksenijin stan u Švajcarskoj i pucao u nju šest puta dok je bila sama u kući sa praunukom.

- Žena se stoga nije ponašala u skladu sa njegovim vrednostima - što je ukaljalo njegovu čast i čast njegove porodice, navode u tužilaštvu.

Prema izveštaju tužilaštva, osumnjičeni je specijalno putovao u Švajcarsku kako bi izvršio zločin. Ksenijin muž, unuk optuženog, izjavio je da mu je srce slomljeno nakon gubitka supruge.

Prema tužilaštvu, kada je ostao sam sa žrtvom i 19-mesečnim praunukom, izvadio je pištolj i upucao Kseniju šest puta iz blizine, tri puta u glavu i tri puta u gornji deo tela.

Deda se suočava sa ozbiljnom kaznom zatvora, od 10 godina do doživotne robije, ako ga sud proglasi krivim. Osumnjičeni negira bilo kakvu povezanost sa zločinom.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading