DOŠLI DA ČESTITAJU ROĐAKU NOVU GODINU, ZATEKLI GA MRTVOG! Još jedan horor u Nišu - za 24 sata IDENTIČNA TRAGEDIJA!

Autor:

Hronika

03.01.2024

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O pronalasku tela, u skladu sa zakonom, obavešteno je i Više javno tužilaštvo u Nišu.

DOŠLI DA ČESTITAJU ROĐAKU NOVU GODINU, ZATEKLI GA MRTVOG! Još jedan horor u Nišu - za 24 sata IDENTIČNA TRAGEDIJA!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mesto zločina

Danas je pronađeno beživotno telo 72-godišnjeg Nišlije u njegovom domu u Rudničkoj ulici u naselju Palilula, prema informacijama koje je dobio "Blic". Rođaci su ga pronašli dok su došli da mu čestitaju Novu godinu i posete ga.

- Čovek je živeo sam u kući. Kada su došli i ugledali njegovo nepomično telo, rođaci su obavesti li odmah Hitnu pomoć i policiju. Nažalost lekari su mogli da konstatuju samo smrt - kaže izvor.

Prema nezvaničnim informacijama čovek je živeo sam a policija nakon obavljenog uviđaja nije utvrdila nikakve sumnjive okolnosti koje bi ukazale na to da je smrt posledica krivičnog dela. O pronalasku tela, u skladu sa zakonom, obavešteno je i Više javno tužilaštvo u Nišu.

Drugi slučaj za 24 sata

Ovo je drugi slučaj pronalaska mrtvog čoveka u kući u Nišu za protekla 24 časa. Juče je jedan Nišlija pronašao ujaka starog 63 godine bez znakova života u svojoj kući u Donjoj Vrežini. I u ovom slučaju je utvrđeno da nije bilo nikakvih sumnjivih okolnosti.

- Šezdesettrogodišnjak je poslednji put viđen 30. decembra. Rođaci su ga zvali da mu čestitaju praznik a kako se on nije odazivao na pozive, sestrić je došao da ga obiđe. Nažalost, zatekao je njegovo beživotno telo – navodi izvor upoznati sa ovim slučajem.

Rođak je odmah pozvao Hitnu pomoć ali je medicinska ekipa mogla samo da konstatuje smrt. Obaveštena je policija, njihova patrola je odmah stigla u kuću u kojoj je zatečeno telo i obavila uviđaj.

(BLIC)

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading