NAŠLA UTOČIŠTE U ALBANCU SA KOSOVA, ON JE UBIO! Tragični detalji smrti trudne Vanese, uhodio je jedan muškarac, drugi joj došao glave!

Autor:

Hronika

27.12.2023

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanesa Balan žalila se svom partneru Bujaru Fandaju da je drugi muškarac uhodi, on je ubio.

NAŠLA UTOČIŠTE U ALBANCU SA KOSOVA, ON JE UBIO! Tragični detalji smrti trudne Vanese, uhodio je jedan muškarac, drugi joj došao glave!

Foto: italija

Trudnica Vanesa Balan koju je ubio u Italiji Bujar Fandaj, Albanac sa Kosova, već je bila žrtva uhođenja od strane drugog muškarca, kog je ranije prijavila, pa povukla tužbu.

Sve ovo je otkriveno tokom istraćivanja Vanesine smrti, koja je pored toga što je bila trudna, već imala jedno dete.

Naime, bila je žrtva uhođenja muškarca (49) kog je upoznala u supermarketu u kojem je radila za kasom, a sve se dogodilo neposredno pre njene veze sa Bujarom Fandejem, kome se poverila i on je znao šta joj se sve dogodilo. Umesto da je zaštiti, on ju je ubio.

Republika

Foto: italija

Bujar Fandaj ubio Vanesu Balan

Kao i kada je raskinula sa ubicom, muškarac sa kojim je prethodno bila u vezi je počeo da je maltretira na njenom radnom mestu, pojavljivao se u supermarketu, uznemiravao je, zvao i maltretirao. Prijavila ga je policiji, ispričala sve, uključujući telefonske pozive nakon što je nekako došao do njenog broja telefona, kao i da ju je uhodio.

Stigli su do suda, ali je Vanesa odlučila da povuče žalbu, nakon čega je četrdesetdevetogodišnjak oslobođen tužbi.

Italijanski mediji prenose da je Vanesa ovo ispričala Albancu Fandaju, sa kojim je bila u vezi. Kao i da su ove informacije otkrivene tokom odbrane ubice, nakon žalbe protiv njega zbog uhođenja. Navodno, Bujar Fandaj je izjavio da ne zna ništa o uhođenju koje mu se stavlja na teret i upozorio da se plaši da je identifikovan kao počinilac uhođenja koje je umesto njega izvršio drugi muškarac. Međutim, prema tužilaštvu, Bujar Fandaj je izvršio potpuno ista dela proganjanja žene nakon završetka njihove veze.

Naprotiv, Fandaj je pojačao uznemiravanje žrtve, čak i na radnom mestu i pretio je Vanesi otkrivanjem snimaka i fotografija snimljenih u trenucima intimnosti, pretnja koja se materijalizovala slanjem snimka Vanesinom mužu, piše u nalogu za hapšenjem.

Vanesa je bila odlučna u tome da stavi tačku na njihov odnos, što je izazvalo dodatnu frustraciju kod njega, što je dovelo do tragičnog ishoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading