OGLASIO SE ADVOKAT ZORANA MARJANOVIĆA: Čekamo novo suđenje da dokažemo njegovu nevinost!

Autor:

Hronika

25.12.2023

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marjanović je 3. oktobra izašao iz pritvora, a njega je dočekala devojka Zorica Mitrović.

OGLASIO SE ADVOKAT ZORANA MARJANOVIĆA: Čekamo novo suđenje da dokažemo njegovu nevinost!

Foto: N. Pančić, N. Mutić

Marjanovićev branilac Aleksadar Zarić saznao je od nas da je presuda ukinuta. Vidno raspoložen nakon saznanja rekao je da smo uhvatili muštuluk. 

- Pa ovo je muštuluk. Nisam znao iako nisam sumnjao da će doći do toga. Najnormalniji sled stvari je što je ukinuta presuda Marjanoviću. Znali smo da će do toga doći čim mu je pritvor ukinut. Sada idemo dalje u novo suđenje za koje smo spremni rešeni da dokažemo Zoranovu nevinost. Videćemo u kom pravcu treba ići kada vidimo zbog kojih je stvari presuda pala - rekao je za Zarić za Republiku.

Podsetimo, Zoran Marjanović je prvostepenom presudom osuđen 22. jula prošle godine na 40 godina robije odlukom Višeg suda u Beogradu. Od tada se nalazio u pritvoru, gde je čekao odluku Apelacionog suda, koja ni posle godinu i tri meseca od prvostepene presude nije doneta.

Veće Apelacionog suda je održalo niz sednice od 12. juna ove godine, nakon čega se povuklo u nejavni deo, gde će razmotriti da li ima osnova za potvrđivanje ili ukidanje presude.

Saga oko slučaja Marjanović traje već godinama, od kako je Jelena Marjanović ubijena 2. aprila 2016. godine u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka u Borči sa devet udaraca tupim predmetom u glavu.

Marjanović je 3. oktobra izašao iz pritvora, a njega je dočekala devojka Zorica Mitrović.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading